Ostatnio przeczytałam na jednym angielskim potralu że to ma być ostatni występ Iron Mana gdyż ma on zginąć w tej części Avengers :( dokładnie nie wiadomo czy to prawda ale tak wynikało z artykułu i się zmartwiłam gdyż jestem jego wielką fanką może też coś o tym słyszeliście. Jego odejście również by spowodowało że nie będzie Iron Mana 4 co by było sprytnym posunięciem Marvela co o tym sądzicie ?
Raczej w to wątpię IM to jedna ze sztandarowych postaci w Avengers i raczej go nie uśmiercą, a sam odtwórca tej roli powiedział ze nie bardzo chce występować w solowych filmach a raczej woli zbiorowe takie jak wlaśnie Avengers.
to nie prawda nikt z aveners w tej czesci nie zginie a robert downey w tamtym roku podpisal kontrakt na avengers 3
na przyszlosc nie czytaj takic rzeczy z plotkarskich serwisow
"Jego odejście również by spowodowało że nie będzie Iron Mana 4 /co by było sprytnym posunięciem Marvela co o tym sądzicie/ ?"
co by było sprytnym posunięciem Marvela co o tym sądzicie-wtf? czlowieku marvel zalalby sie lzami gdyby robet d. odszedl bo dla nich on jest zelazna kura znoszaca zlote jajka i to coraz wieksze a do 2019 nie moze odejsc od marvela bo obowiazuje go kontrakt
A gdzie niby czytałeś o jego kontrakcie bo jak na razie miały być to tylko negocjacje a z resztą cały czas mówią że Robert jest juz znudzony rolą i nawet jeśli jego postać nie zginie to może on zostać zastąpiony innym aktorem i jeśli można proszę adres strony gdzie piszą o jego kontrakcie.
marvel marve-lcomics.-pl post z tamtego roku "a z resztą cały czas mówią że Robert jest juz znudzony rolą"-strrasznie maszlo znasz sie na show biznesie on to robi bo chce podwyzke moze czasem wejdzie na oficjala strone marvela a nie na takie plotkarskie serwisy
nawet jeśli jego postać nie zginie to może on zostać zastąpiony innym aktorem-marvel nie zrezygnuje z roberta bo on sie urodzil do tej roli
I dobrze napisałam że to byłoby sprytnym posunięciem Marvela gdyż oni wcale nie chcą kręcić Irona Mana 4 bo jego postać może wystepować przecież w Avengers i mają rówież innych bohaterów z którymi mogą kręcić filmy.
"I dobrze napisałam że to byłoby sprytnym posunięciem Marvela gdyż oni wcale nie chcą kręcić Irona Mana 4"-tu udajesz ze nic nie wiesz czy nie oni strasznie chca go nakrecic a downey strasznie chce podwyzke i dostanie ja bo marvel zarobil na im3 $1,215.4-wiec nie zdziw sie jak zaproponuja mu 60 000 000 mnl ze im 4 i tak im sie bardzo oplaci a na 100% iron man 4 zarobilby wiecej niz iron man 3
Robert już dawno podpisał kontrakt na avengers 3 więc jest pewne że go tu nie uśmiercą. Pozatym przecież fani kochają tą postać i reżyser raczej to wie. Mimo że pierwszego iron mana stawiam na równym poziomie co thora i CA:pierwsze starcie to jednak właśnie iron man rozkręcił MCU i od niego się wszystko zaczęło więc on poprostu musi być w kolejnych filmach. I mimo że iron man 2 wiadomo jaki był to jestem pewny że ta postać jeszcze dostanie nawet solowy film bo widać że ten aktor dobrze czuje się jako stark i na pewno odpowiedni czek nakłoni go żeby ponownie wcielił się w tą postać. A tak jak mówiłem na początku w avengers 3 zobaczymy go na pewno