PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211577
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Iron Man

ocenił(a) film na 10

Czy tylko ja mam wrażenie , że Iron - Mana będzie mało w tym filmie? Częściej będzie sam Robert
Downey Jr , a jako Iron - Man pokaże się na końcu w ostatecznej bitwie

feliks35

najpierw musi zbuntować zbroje wiec może tak być poza tym chyba jego ukochana zginie

ocenił(a) film na 10
wort801

A skąd info , że Pepper może zginąć?

feliks35

jak sama aktorka mówiła że ma dość tej roli poza tym dla niej nie chcial być już ironmanem

ocenił(a) film na 10
wort801

Może i zginie , ale wydaję mi się , że prędzej przestanie występować po tej części i wyjaśnią to jakoś w np: Avengers 3

feliks35

no na przykład

ocenił(a) film na 9
wort801

chyba ktos tu zapomnial o stark tower ;) tam tez sa zbroje

luquepl

podobno zniszczył wszystkie a o stark tower nie zapomniałem :)

wort801

jest jedna Mark I jeśli się nie mylę C: Ale ona to tak bardziej na ozdobę niż na wojnę C:

_Kowalska_

aha ok :)

wort801

Hehe, to by było dobre. W IM3 napiepr.zala się jak ninja i pokonała krościatego, a w Avengers 2 zginie ?

RobinOne

to tylko moje zdanie :)

feliks35

Mi sie zdaje, ze tak bedzie. Wiesz, zwiastun kieruje nas na taka inna droge myslenia - zbroja iron mana zmieniajaca sie w ultrona. Pisalam juz otym w temacie ultron - geneza. Co jesli uultron to bedzie tylko ulepszona zbroja starka? Kierowana zdalnie, poniekad posiadajaca wlasny rozum. I co jesli tak poprostu obruci sie przeciwko swojemu stworcy?

Jesli pokaza to tak to napewno zobaczymy RDJ w wiekszosci w odslonie starkowej ;) A iron man pojawi sie gdzies tak dopiero w polowie filmu ;)

Freedoooom

Sory za bledy ale siedze na tablecie ;)