PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211564
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Iron vs Hulk

ocenił(a) film na 4

Oprócz walki Hulka z Iron Manem ten film nie miał dla mnie nic do zaoferowania....nudna przygłupawa opowiastka jakich wiele.

ocenił(a) film na 9
twokill

Tak, opowiastka jakich wiele? A to mnie zaskoczyłaś. Bo to drugi film dopiero o drużynie superbohaterów, ale masz rację "jakich wiele" :)

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

Ogólnie jest to niezły film zasługujący może nawet na ocene 7:) lecz zmarnowany potencjał wtórność i taka nijakość nie zasługują na pozytywne wychwalanie....Inaczej dajemy tym wszystkim producencikom sygnał ,A oni na to ,,ok zrobimy poraz setny kopie filmu na tym samych zasadach"

Jedyne co mnie zdziwiło to scena jak Ultron obcina reke temu gościowi w fabryce jakim cudem cenzura nie usuneła tej sceny przed małymi dzieciaczkami z wrażliwą psychiką......

ocenił(a) film na 9
twokill

Im więcej będą robić filmów na podstawie komiksów tym lepiej, my fani tego chcemy

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

Dla mnie jest po prostu zbyt naiwny...pozatym nie da się zrobić dobrego filmu gdzie 10 osób naraz chce być główną postacią....

ocenił(a) film na 9
twokill

Ciężko zrozumieć że czasami w dziełach jakichkolwiek nie ma głównych bohaterów?

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

no raczej tam gdzie są jakies postacie to głównych bochater być musi inaczej film staje sie nieciekawym zlepkiem jakiś przypadkowych scenek

użytkownik usunięty
twokill

Ortografia

użytkownik usunięty
twokill

Civil War będzie lepszy :)

ocenił(a) film na 4

nienawidze kapitana ameryki najnudniejszy bochater ever....

użytkownik usunięty
twokill

Ortografia mój drogi

ocenił(a) film na 4

A Ty co polonistka?

użytkownik usunięty
twokill

To nie ma znaczenia!

Himiteshu

Avengers 2 to drugi film o druzynie superbohaterow? Nie bylo X-men czy Fantastycznej Czworki?

użytkownik usunięty
jasiu15

Matko święto to drugi wspólny film bohaterów z uniwersum mcu

ocenił(a) film na 9
jasiu15

Mi chodzi bardziej o taką drużynę jak Liga Sprawiedliwych, czyli superbohaterowie z różnych światów

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Czy ci antyfani lub osoby, które dały temu filmowi poniżej 5/10 mogą stąd wypierdzielać?
A ortografia to dla mnie 3 najważniejsza cecha na fw.

1.dobre porozumiewanie się z innymi
2.mądre komentarze
3.ortografia.

I każdy powinien się ich słuchać.

już mnie to wnerwia czemu ja jeszcze nie poszedłem do ant-mana?