Oprócz walki Hulka z Iron Manem ten film nie miał dla mnie nic do zaoferowania....nudna przygłupawa opowiastka jakich wiele.
Tak, opowiastka jakich wiele? A to mnie zaskoczyłaś. Bo to drugi film dopiero o drużynie superbohaterów, ale masz rację "jakich wiele" :)
Ogólnie jest to niezły film zasługujący może nawet na ocene 7:) lecz zmarnowany potencjał wtórność i taka nijakość nie zasługują na pozytywne wychwalanie....Inaczej dajemy tym wszystkim producencikom sygnał ,A oni na to ,,ok zrobimy poraz setny kopie filmu na tym samych zasadach"
Jedyne co mnie zdziwiło to scena jak Ultron obcina reke temu gościowi w fabryce jakim cudem cenzura nie usuneła tej sceny przed małymi dzieciaczkami z wrażliwą psychiką......
Im więcej będą robić filmów na podstawie komiksów tym lepiej, my fani tego chcemy
Dla mnie jest po prostu zbyt naiwny...pozatym nie da się zrobić dobrego filmu gdzie 10 osób naraz chce być główną postacią....
no raczej tam gdzie są jakies postacie to głównych bochater być musi inaczej film staje sie nieciekawym zlepkiem jakiś przypadkowych scenek
Mi chodzi bardziej o taką drużynę jak Liga Sprawiedliwych, czyli superbohaterowie z różnych światów
Czy ci antyfani lub osoby, które dały temu filmowi poniżej 5/10 mogą stąd wypierdzielać?
A ortografia to dla mnie 3 najważniejsza cecha na fw.
1.dobre porozumiewanie się z innymi
2.mądre komentarze
3.ortografia.
I każdy powinien się ich słuchać.
już mnie to wnerwia czemu ja jeszcze nie poszedłem do ant-mana?