Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212455
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Jaką ten film ma kategorię wiekową?

użytkownik usunięty
ministertornister

PG13 ale że jest dubbing to i 7-latki chodzą.

ocenił(a) film na 7

ok dzięki

Nic dzienego że nie dali dubbingu do Volverina z 13.

użytkownik usunięty

.

użytkownik usunięty

Post 2

jest od 12 lat ale nawet 7 letnie dzieci na to chodza ostatnio jak bylem na hobbicie bitwie pieciu armii to przyszlo dwoch chlopakow w wieku 6 lub 7 lat i jak byly jakies dziwne momenty ktorych nie rozumieli to rozdziawiali paszcze z zaskoczenia moim zdaniem nie powinni wpuszczac takich dzieci na filmy od 12 lat bo oni ich nie zrozumieja chcesz dolaczyc do moich znajomych ministertornister jak tak to poprosze o zaproszenie

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

a byłeś na dubbingu? jeśli tak to współczuję... dubbing właśnie jest dla dzieci to jest głupie

tak bylem na dubbingu na hobbicie 3 jezeli o to ci chodzi tylko ze dubbing i film byl od 12 lat wiec nie powinni wpuszczac tych mlodych chlopakow w wieku 6 lub 7 lat co oni nie normalni ps bylem w multikinie

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

jak puszczają dubbing to chodzą też dzieci, akurat książka Hobbit jest dla dzieci więc... nie widzę zdziwienia a Hobbit to bajka niestety....

no wiem to ale 3 czesc byla nudniejsza niz 1 i 2 moim zdaniem a twoim ? ps wiem ze ksiazki hobbit sa dla dzieci ale i tak nie ktore starsze osoby je czytaja ps ciekawe czy zrobia film silmarillion czy nie?

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

lepiej niech nie robią filmu o Silmarillionie bo to zjeb8**** dosyć karykatury na mistrzu Tolkienie teraz czekam bardziej na, Gwiezdne Wojny

marvelfan_filmweb

ja tez czekam na gwiezdne wojny maniakowy fanie czekasz na fantastyczna czworke z tego roku dzieki za zaglosowanie w mojej bitwie czy tez nie czekaz na fantastyczna czworke jak na ant mana?

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

na fantastyczną czwórkę nie czekam, nie jara mnie to a na ant mana może pójdę... co do twoich wypowiedzi możesz, używać przecinków?