Mógłby mi ktoś napisać, na ile filmów kontrakty mają główni aktorzy lub podać link, w którym to wszystko byłoby napisane.
Chris Evans ma 7
i to jest tak
Captain America pierwsze starcie
avengers
Captain America Winter Solider
Avengers czas Ultrona
Captain America Civil War
7 to prawdopodobnie Infinity War part 2
Robert Downey J.
ma się pojawić w Civil War i w ostatnich Avengersach czyli jeszcze trzy
Scarllet Johansson póki co się nigdzie nie wybiera, wnioskuję że ma na wszystkie części bo Marvel chce rozwijać jej postać, ponoć i w serialach
Jeremy Renner
Civil War i Infinity War
Chris Hemswort
ma na Thor Ragnarok no i Infinity war też będzie
Mark Rufallo czyli Hulk
ponoć ma być w strażnicy galaktyki 2
no i powróci w Infinity war part 1 lub 2
chyba wymieniłem wszystkich jeśli chodzi o główne postacie
Black Widow i Hulk też, marvel wspominał że zamierza dalej rozwijać postać Black Widow więc uśmiercenie odpada ponoć ma też być film solowy o niej więc ona też będzie...
Hulk raczej też będzie bo inaczej jeśli go dadzą a na pewno dadzą do strażników galaktyki 2 to bez sensu jak z niego zrezygnują na Infinity War, jedynie mam wątpliwości co do Bartona ale skoro Black Widow będzie to on też raczej będą wszyscy
http://naekranie.pl/aktualnosci/czarna-wdowa-w-solowym-filmie-scarlett-johansson -odpowiada
tu masz wywiad z Black Widow i według tego wywiadu nie zrezygnują z niej prędko
Wątpię czy Johansson zgodzi się na udział w serialu, było by to bardzo kosztowe, ona za każdy film Marvela dostaje 2x więcej od Evansa. On w ogóle kiedyś pojawiła się na małym ekranie?
nie nie pojawiła się ale to nie znaczy że jej nie dadzą zobaczymy na razie jej postać będzie rozwijana co raz bardziej, zresztą nawet jeśliby pojawiła się w drugim sezonie Daredevila, to będzie to rola epizodyczna jak Nicka Fury więcej się nie spodziewam...
no dlatego mówię według mnie to wyglądało by tak
jest odcinek, dzieje się fabuła końcówka odcinka Black Widow przychodzi całuje Daredevila i kogoś zastrzeli koniec wątku do widzenia kropka :) zresztą to jest tylko moje marzenie czy się spełni ? nie wiem :)
W sumie to by było w jej stylu. W ogóle to mam nadzieje, że nie będą kontynuować tego głupiego wątku Black Widow z Hulkiem.
A wiadomo coś na temat Elizabeth Olsen?? Z tego co już wiadomo pojawi sie w Civil War, ale nie wiadomo, czy jej rola będzie duża, czy to będzie raczej epizod i czy pojawi sie w dwoch częściach Infinity War? Fajnie, by było znowu zobaczyć ją w akcji :)
Elizabeth Olsen z tego co wiem wystąpi w civil war z większą rolą, bo ona ma być po jednej ze stron konfliktów, myślę że w Infinity War też będzie ale się przekonamy :)
Noo ja licze na to, że w 3 Capie jej rola będzie jeszcze większa :D i mam nadzieje, żen ie psotka jej taki sam los jak jej brata...
będzie większa na pewno niż a Czas Ultrona :) też liczę ^^ ja tam bardziej czekam
na Buckiego Natashę rzecz jasna :) Steve i Sharon reszta to niech się dzieje co chce byle bracia Russo zdali ten sprawdzian :)
Najwazniejsze zeby była Natasha Steve i wiadomo...Wanda :D a reszta mnie nie obchodzi :D
dokładnie u mnie to samo :) dlatego liczy się dla mnie
Natasha Romanoff
Bucky
Wanda
a Hawkeye oczywiście bo zaczął być w formie no może gdyby nie dostał odrazu po głowie na początku było by jeszcze lepiej? hmmm
no i Steve a resztę na tę chwilę mam gdzieś... dlaczego bo wierzę w Braci Russo ^^
Dokładnie zapomniałem o Clincie :P no to się go też tam upcha hehe. Na pewno założe się, ze dużo będzie Starka..on jest spoko, ale troche mi się już przejadł nie wiem jak Tobie :P mam nadzieje, że bracia Russo pokaża klase jaka była w Zimowym Żołnierzu albo i lepiej :D
No jeśli chodzi o Starka to lubię go ale mam wrażenie że w filmach jest gorszy niż w komiksach, wcale tu nie chodzi o siłę ale czy tylko ja mam wrażenie że z filmu na film robią z niego takiego jakby egoistę i uważa się za lepszego od innych? nie wiem jak wy ale ja tak to widzę :P najbardziej wkurzał w pierwszych avengersach... w Age Ultron lepiej ale to nie on bardziej go lubię w pierwszym i drugim filmie od Avengers to taki pan samego siebie :P Też mam taką nadzieję, i musi być lepiej ...