PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211564
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

LOL

ocenił(a) film na 9

ktoś sie zapędził 3 filmy ? NICK, THOR i AVENGERS ? w jednym roku ? no chyba nie

ocenił(a) film na 10
SzymonekJR

Film pt. THOR już dawno wydali a pozatym poco film o Nicku

ocenił(a) film na 10
Gabi15_2

THOR był w 2010 lub 2011 a AVENGERS teraz 11 maja

ocenił(a) film na 9
Gabi15_2

te filmy to thor 2, Nick Fury i Avengers 2 .... napisane jest że wyjdą w tym samym roku co jest moim zdaniem nie mozliwe.

SzymonekJR

Pewnie Avengers 2 najwcześniej 2015, nie wiem kto ustawił rok 2014 przy tym filmie.

ocenił(a) film na 9
John_Shepard

trochę dziwne prawda ?

SzymonekJR

A i zapomniałem dodać, że z Thor 2 będzie w 2013, razem z Iron Man 3, a w 2014 będą Captain America 2 i Nick Fury ;)

ocenił(a) film na 9
John_Shepard

mój błąd

John_Shepard

Nie wiem czemu na filmwebie jest film o Fury'm skoro Marvel nic takiego nie ogłaszał

howlet

Ogłaszał, ogłaszał, nawet sam Samuel L. Jackson :)

John_Shepard

Ale że wiadome to jest, czy że jest taka szansa?

howlet

Mieli kręcić po Avengersach, ale sprawa na razie trochę przycichła, bo to jest tak: Marvel na 2014 podał dwie daty, premiery swoich filmów. Na 100% pewna jest tylko jedna data i jest to Captain America 2. Druga data ciągle nie ma oficjalnego potwierdzenia, nie wiadomo co to będzie za film, ale wydaje się, że powinien to być albo Nick Fury, albo Ant-Man. Wiadomo też, że Marvel ma ukończony scenariusz do filmu o Doktorze Strange'u.

John_Shepard

Chętnie bym obejrzał Hulka 2 , bo lubię Nicka F , lecz zobaczyłbym porządną rozwałkę w wykonaniu Hulka ;D Ant-man , o wiele bardziej chciałbym film o nim niż np thora 2