Czy aby na pewno w scenie po napisach? aktor jest normalnie w obsadzie tu i na IMDB, co by znaczyło że nie będzie mieć sceny po napisach! tylko gdzieś z początku/środku filmu?
Jakie macie pomysły więc na jego scenę?
Czy nie wystarczy TEN temat????
http://www.filmweb.pl/film/Avengers%3A+Czas+Ultrona-2015-637247/discussion/Zasta nawia+mnie..,2610774
Moze scarlet witch urzyje jakies zaklecie na thorze i przeniesie sie do asgardu i dowie sie od heimdalla ze loki zajal tron ojca i sie pod niego podszywa
też mi się bardzo podoba twoja teoria. To bardzo możliwe, ale ja myślę że Loki może mieć gdzieś z początku scenę, że będzie chciał odzyskać Berło.
A moze tak naprawde nie bedzie barona von struckera tylko sie pod niego podszyje loki i odzyska swoje berlo tez tak moze byc bo loki mogl zmieniac postacie przedsmak mielismy w thorze mroczny swiat jak zamienil sie w ojca na samym koncu a jego brat thor myslal z e on umarl pozdrawiam.:)
Albo loki będzie planował coś już np wspomni coś o innej czarodziejce która będzie mu pomagała w filmie Thor 3 :) go zna świat Marvela to wie o kogo mi chodzi :)
Też ciekawa teoria, kurczę, ten czas ciągnie się nie miłosiernie. Ja chcę już maj :) mogła by być premiera w kwietniu :P
Wiem, wiem, ale nie śledzę zbyt dokładnie informacji o filmie i myślałam, że coś wiesz :) A wiesz, ze to co dotyczy Lokiego wyjątkowo mnie interesuje :D
Hej ja kobietą nie jestem a ciekawi mnie wątek Lokiego po Thor mroczny świat czuję się pominięty :(
Tobie wort801 chodzi o enchantress amore ktora byla zakochana w thorze mogliby ja wprowadzic do swiata mcu poniewaz w zadnym filmie jej jeszcze nie bylo
Ale to byłby dobry pomysł. Relacje Lokiego z inną czarownicą - fanki by zwariowały :D.
Zaproś jak chcesz :)
Oj tam Czarodziejka w tedy by łatwego życzą nie miała z fankami Lokiego :) zaraz komentarze by były na 1000 stron :)
To proprosze o zaproszenie do twoich znajomych chcesz to mozesz ocenic moje recenzje filmow i zobaczyc plakat z ultronem ps maniakowy fan to twoj brat.? Pozdrawiam
Słucham? Nie. Skąd w ogóle ten wniosek, że on jest moim bratem? Ładnych rzeczy się dowiaduję.
Tak, tak śmiejcie się z wortem :] Bardzo zabawne :]
A tak w ogóle to czekasz na avengersów? :) Nie podejrzewałam :)
Nie, nie czekam :P ale lubię czytać takie "hity". Padło hasło, że masz brata to z ciekawość tu przybyłam :) Ale serio to się udało, stwórzmy "rodzinkę filmwebu" !
A kto dał Ci cynk? Nie tylko Ciebie tu przygnało. Co się tu dzieje?
No ja nie wiem czy byłabyś zainteresowana pokrewieństwem z niektórymi :].
Belief napisałaś coś miałem info o twojej odpowiedzi a nie widzę tekstu pewnie znowu kłopot z forum .
mam podobnie a żeby pokazał mi się poprzedni post muszę napisać nowy :( i to jakieś 2 dni tak mam :(