Marvel publikuje informację prasową, potwierdzającą obsadzenie Aarona Taylora-Johnsona i
Elizabeth Olsen w "Avengers: Age of Ultron".
Aaron Taylor-Johnson, znany z "Kick-Ass" oficjalnie wcieli się w Quicksilvera, a Elizabeth Olsen
("Silent House", "Martha Marcy May Marlene") zagra Scarlet Witch. Nic więcej na temat ich ról nie
ujawniono w informacji prasowej. Wiemy jednak, że z uwagi na prawa, w filmie nie może paść słowo
mutant oraz nie mogą nawiązywać do ich pokrewieństwa z Magneto.
na hatak podali
W X-men days of future past będzie inny aktor grał Quicksilvera :P hehe Lubie tego młodego z Kick-Assa wiec pewnie on mi sie bardziej podoba i ma fryz nawet podobny do syna Magneto :) A co do Scarlet Witch to myslalem ze ktos starszy zagra, ale jest ok z uroda i budową ciała :) Czekamy oficjalnie na zapowiedz Falcona :)
Biorąc pod uwagę, że obie postacie są bliźniętami to dobrze, że aktorzy są zbliżeni wiekiem:)
A Falcon został zapowiedziany w nowym Capie (co nie znaczy, że pojawi się w Avengerach;)
Ja uważam, że mogą być związani z Inhumans. Gdzieś kiedyś czytałem że Marvel ma w planach film właśnie o inhumans.
Była kiedyś mowa o tym, że oni od początku nie będą typem bohatera, Mogą być przetrzymywani przez tarcze , lub też znajdują się na liście ludzi z mocami o której była mowa w jednym z odcinków w serialu.
hehe wiesz na jeden dobry pomysł do jakiejś historii każdy jest wstanie wpaść, ale sklecić logiczny wielowątkowy scenariusz to już inna bajka.