PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211577
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Myślicie ,że ona rozwali swoją mocą czy bedzie dopiero się uczyć jak używać czarów ? Według mnie
najpierw bedzie słaba ale to ona na koniec pokona Ultrona

ocenił(a) film na 9
Totemus

Zapewne będzie w fazie uczenia się, czyli kontrolowania swoich mocy, a później pewnie w końcowej walce pokaże swoje pełne zdolności.

Totemus

też mi się tak wydaję

ocenił(a) film na 6
Totemus

Gra ją młodziutka aktorka, więc na bank to będą jej początki i dopiero etap poznawania swoich mocy, być może bardziej rozwinięty będzie Pietro/Quicksilver. Wiedźma zapewne odegra znaczącą rolę w walce z Ultronem, może nawet pokona go bez pomocy, gdy ujawnią się jej prawdziwe moce i kłopoty psychiczne, będzie kimś na wzór Jean Grey/Dark Phoenix z X Men 3 i uwali wszystkich bez wyjątku, dobrych i złych.

Totemus

Raczej na początek bedzie słaba bo jak by miała pełną moc to z Ultrona nie byłoby co zbierać :D

Zapraszam : http://www.filmweb.pl/film/Avengers+3D-2012-371515/discussion/%5BDC+VS+MARVEL+BA TTLE%5DProsz%C4%99+o+szybk%C4%85+odpowiedz,2384646

ocenił(a) film na 7
MrKamix928

Akurat Scarlet Witch kanonicznie zawsze posiadała pełną moc. Jedynym problemem była kontrola tej mocy.

Dealric

masz racje :D
Sry

ocenił(a) film na 7
Totemus

Przede wszystkim popełnili błąd przy castingu, Olsenka od lat nie zagrała nic porządnego i jest ona znana ze swojego dość marnego poziomu aktorskiego, tak samo "Kick Ass", ale nie o tym mowa
Tak wygląda rodzeństwo:

http://media.comicbook.com/wp-content/uploads/2013/08/Scarlet-Witch.jpg

http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/3 5/39/1369341244_8028_quicksilver.jpg?itok=kyEL3T88

resztę dopowiedzcie sobie sami, biorąc pod uwagę design QuickSilvera z X Men

ocenił(a) film na 8
katedra

Quicksilver z X-Men wyglada okropnie, jak z jakiejś taniej parodi

ocenił(a) film na 6
Totemus

mam to samo zdanie

ocenił(a) film na 5
katedra

"Olsenka od lat nie zagrała nic porządnego" - chyba Ci się siostry pomyliły... Elizabeth Olsen gra w filmach dopiero od 3 lat...

" jest ona znana ze swojego dość marnego poziomu aktorskiego" - ha ha ha ;d Niewiedza boli. Widzę, że naprawdę jest z tobą coś nie w porządku, skoro nie potrafisz nawet rozróżnić bliźniaczek Olsen (Mary-Kate i Ashley) od ich UTALENTOWANEJ siostry Elizabeth.

ocenił(a) film na 7
zombie001

No przecież o tym mówię

Nie, nie rozróżniam ich, nawet nie wiedziałem,że jest trzecią siostrą, no niby skąd miałem to wiedzieć? Oglądając reklamy z nią? Nic nie warte niszowce z dolnej półki? Przykro mi,ale nie jestem aż tak zaślepionym fanem Marvela,aby akceptować każdego w obsadzie nowych Avengersów

ocenił(a) film na 6
katedra

Najmłodsza Olsenka jest z chwalona przez wszystkich - widzów i krytyków i nie jest to żadne fanbojstwo i akceptowanie każdego, po prostu jest dobrą aktorką, ma duży talent i wróżą jej wielką karierę, a szykuje się dla niej przełomowy rok, gdyż gra w jednych z największych blockbusterach tego i przyszłego roku - Godzilli i Avengers.
Mnie zastanawia jej kostium w Avengers, bo przecież nie dadzą jej czerwonego, jednoczęściowego bikini i peleryny jak w komiksach:))

ocenił(a) film na 7
Frieza

Czy ja wiem czy przełomem dla aktora jest gra w kasowym blockbusterze ?

Nie wiem co mówią o niej krytycy i widzowie, ale musi to być wąskie grono, biorąc pod uwagę w czym dotychczas grała

ocenił(a) film na 7
katedra

Tak, gra istotnej roli w kasowym blockbusterze jest przełomem. Sukces filmu i dobra rola oznacza gigantyczny wzrost popularności i kolejne propozycje. Dodatkowo istnieje realna szansa, że jeśli postać odniesie sukces to bliźnięta dostaną oddzielny film (a w najgorszym wypadku pojawią się w Avengers 3 i pewnie w jakimś filmie po drodze).

I to, że Ty nie oglądasz nic poza blockbusterami nie znaczy, że reszta filmów to niszówki. Dziewczyna ma na koncie choćby świetną rolę w remake'u oldboya czy marthy marcy maym arlene (to akurat jest dośc niszowe).

Także na przyszłość nie gadaj co popadnie bez wcześniejszego sprawdzenia, żeby znowu nie robić z siebie idioty ;)

ocenił(a) film na 5
Dealric

osobiscie mam nadzieje ze blizniaki nie dostana wlasnego filmu, co wiecej - szybko odejda. po pierwsze sa juz w xmenach.po drugie nie wiem ile filmow musialby marvel robic, skoro wprawdzie odpadl im iron man ( co w sumie nie jest takie pewne,zwazywszy na to ile trojka zarobila ) a dochodza guardiansi ( ktorzy juz maja zaklepany maj 2016 na sequel ), ant man i doctor strange. po trzecie chyba robi sie troche za tloczno jak dla mnie. 6 starych avengersow + blizniaki + war machine + falcon (?) + fury,coulson i moze ktos z jego ekipy bd miec cameo + na pewno czyjas dziewczyna,stawiam na jane,chociaz podobno hulk ma sobie kogos znalezc. aha, i zmutowany jarvis na spolke z ultronem i jeszcze jednym kolesiem ktorego imienia nie pamietam. i podejrzewam ze w avengers 3 : caly powyzszy zespol,plus guardiansi,plus loki. no ludzie xd porzadny film z tyloma bohaterami musialby trwac z 4 godziny minimum.

ocenił(a) film na 7
Dochuu

W X-menach jest tylko quicksilver, a nie oboje.

Wiesz oni mają właśnie dołączyć do Avengers, więc albo będą w nich i później albo zostaną zabici w filmie.

No i z mniej ważnych argumentów:
- Po Avengers 3 bądź 4 skład prawdopodobnie będzie musiał się niemal całkowicie zmienić (kontrakty, wiek aktorów, zużycie materiału itp...) i wtedy Scarlet + Quicksilver się przydadzą. W dodatku potwierdzony już Vision ma komiksowo spory wspólny wątek fabularny z SW, dodatkowo ten wątek da się zakończyć zrobieniem czystki starej ekipie i wprowadzenie nowej.

Dealric

mnie tam się podoba....ale i tak bym zastąpił Scarlet Witch na Ant-Mana! albo Black Panther
a jeśli mają być mutanty w avengers 2 to bym dał Logana zamiast Pietra ....

ocenił(a) film na 7
MrKamix928

Przecież Ant-Man i tak będzie, dopiero po A2 (Black Panther prawdopodobnie też).
A Logana być nie może przez prawa autorskie...

ocenił(a) film na 7
Frieza

Osobiście licze na jej kostium z Ultimate uniwersum (skoro i tak wzorują się przede wszystkim na nim to co komu szkodzi...) ;)

użytkownik usunięty
katedra

niom