PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211569
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Mogliby...

ocenił(a) film na 10

Dodać więcej super bohaterów z Marvela np: Fantastyczna Czwórka lub Spider men. Było by
więcej akcji i czemu w drugiej części nie ma Lokiego? Dali jakiegoś Quicksilver? Kto to w ogóle
jest? Oby film pomimo braków okazał się równie fajny jak pierwsza część. No i jak wspomniałam
mogliby dodać jeszcze jakiś super bohaterów.

pola1b

Quicksilver to syn magneto ma moc szybkości

wort801

Spider mana nie mogą dać bo inne studio filmowe ma to niego sprawa a Fantastyczna Czwórką nie dawno im prawa to innych wróciły

pola1b

chyba że nie znasz się na X-menach to ok ale Quicksilver jest znaną postacią

ocenił(a) film na 10
wort801

no ok, ale fajnie by było gdyby dali więcej super bohaterów a nie tylko 7. I może więcej wrogów.

pola1b

ale jest potwierdzone że w kolejnych filmach będzie bohaterów więcej

pola1b

nie wiem ci się znasz na Marvelu i na ich postaciach wiec nie będę ci psuł zabawy z ich poznania w filmach

ocenił(a) film na 10
wort801

No to fajnie że ma być więcej bohaterów ;)

pola1b

no :) na kilku bohaterów i bohaterek :)

pola1b

a wiesz że bohaterka Scarlet Witch też będzie w 2 części ????

ocenił(a) film na 10
wort801

Tak?! Super, ona jest świetna! Dobrze że dali więcej super bohaterek, a nie dali tylko jedną ;)

pola1b

:) będzie fajnie tylko żeby miała fajny kostium żeby jej moce dobrze pokazali :)

pola1b

UWOLNIJ GNIEWWWW!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
straightlines

ja tam się pytam gdzie jest Czarna Pantera, Antman, Wasp? No i mogliby dać Deadpoola dla jaj :P

pinkimati

o Antman będzie film i tam się pojawi też Wasp i też już pracują nad filmem Czarna Pantera

ocenił(a) film na 7
pinkimati

Deadpool inne prawa, Antman i Wasp w Phase 3, a Black Panther nie ogłoszono wcale, obstawiam, że prędzej w jakimś serialu.