Witam ponownie :) Pora na kolejne głosowanie. Tym razem wybierzmy swego ulubionego przeciwnika, który pojawił się w filmach MCU czyli :
incredible Hulk
Iron Man
Iron Man 2
Iron Man 3
Thor
Thor 2
Avengers
Captain America
Captain America 2
Guardians of the Galaxy
________________________________________________________________________________ ___
Oddaję głos na..... LOKIEGO!
________________________________________________________________________________ ___
ZACZYNAMY!
Trzeba było tu wkleić link do tego postu :)
http://www.filmweb.pl/film/Avengers%3A+Czas+Ultrona-2015-637247/discussion/NAJLE PSZY+PRZECIWNIK+MCU+-+G%C5%81OSOWANIE.,2626688#post_13399103
Cóż ja uważam że Loki jest okej
Ale uważam że Bucky,Ronan i Red Skull są lepsi.
Ja głosuję na... Zimowego Źołnieża!
Który później jest okej.
WROGOWIE :
1. IRON MOGNER
2. RED SKULL
3. WINTER SOLIDER
4. RONAN
5. LOKI
6. THANOS
7. THE OTHER
8. ALEXANDER PIERCE
9. JASPER SITWELL
10. ARNIM ZOLA
11. ABOMINATION
12. NEBULA
13. KORATH
14. MALEKITH
15. WHIPLASH
16. ALDRICH KILLIAN
17. TREVOR SLATTERY
18. LAUFREY
19. KURSE
20. ULTRON
Zmieniam zdanie.
1. Thanos
2. Ultron
3. Zimowy Żołnież
4. Red Skull
5. Ronan
7. Abomination
8.A.Pierce
Uwielbiam Lokiego, ale nie oszukujmy się jako wróg w Avengersach to on był słabiutki. Ciężko też mi głosować na takiego Ultrona czy Thantosa skoro ich jeszcze nie widziałam w akcji.
Głosuję na RED SKULLa.
Hugo Weaving podpisał kontrakt tylko na jeden film. Od tamtej porty spotykam się na przemian z plotkami, że nie zamierza ponownie wcielać się w tą postać jak i że jest nadzieja. Z drugiej strony akurat jego to może zagrać ktoś inny :P.
Postać :). I nie lubię jej tylko był to w miarę dobry wróg :). Z innych aktorów lubię też Chritophera Ecclestona, który grał jednego z moich ulubionych Doctorów, ale Malekith w jego wykonaniu ssie (tak się chyba mówi :) ). Tażke nie o aktora chodzi :).
Też uważam że to dobry przeciwnik :) Jednak nie chciałbym żeby powrócił. Lepiej by było gdyby dali szansę dla innej postaci. Np Baron Zemo byłby przeze mnie mile widziany.
W sumie mi to obojętne czy on wróci :). Jak mówiłam nie jestem jego fanką :) tzn. red skulla bo Weavinga lubię :D
Nie był. Nawet przed chwilą napisałam wortowi na skrzynkę że patrząc na tą Twoją listę to marvel do tej pory miał "słabych'' tych przeciwników. Tylko ten Red Skull się jakoś wyróżnia pozytywnie.
ale w Zimowym Żołnierzu mamy na prawdę dobrego przeciwnika, nie licząc Pierce to Zimowy Żołnierz jest mocny :)
bo właściwie jako wroga nie mogę go traktować, ewentualnie pionka do gry. Bucky to to Bucky dla mnie :)
Zaczynają przesadzać :].
W Agentach jest ten plus, że mają czas na ich zarys. Ale w zasadzie nie ma "jednego" złego. A oni wszyscy tak często zmieniają strony, że ja już nie wiem kto jest tym "złym" :D. Największym wrogiem tam to chyba jest "system" i on jest mocny :D. A postacie jak to postacie na serial. Bez rewelacji, ale są na poziomie. Lecz to tylko moje zdanie. :)
Racja Belief, Ward za często zmienia strony trochę to denerwuje. Uważam jednak, że Whitehall był naprawdę dobrze zagrany i czuło się przed.nim respekt.
Prawda z tym Whitehallem :). Prawdziwy naziol. Budził antypatię od samego początku.
jak dla mnie Red Skull dużo lepszy od tego wroga z mrocznego świata, chociaż czy tylko ja mam wrażenie czy najsłabiej pokazał się Ronan?
zgadzam się ! :) a mam już trzy butelki wody żywiec zdrój i mam Iron Mana, Thora i Hawkeye ale nie ma Black Widow u mnie w sklepie :(
jak ty mnie znasz :D jestem kompletnie dzisiaj wymęczony cały Bytom objeżdziłem Carreforury, simply, nocne, żabki, okazało się że jest u mnie w tesco :( tak się namęczyć a miałem pod ręką.