PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211637
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Jako że temat z newsami osiągnął prawie maksymalną liczbę postów, zakładam kolejny temat.
Wrzucajcie wszystko związane z AOU! :)

użytkownik usunięty
paula0fm

Dzięki :)

ocenił(a) film na 10

Właśnie słucham Spoko. Lubię Elfmana, więc cieszy w tym jego udział. Miłe są nawiązania to muzyki Silvestriego z jedynki. Choć żal, że nie powrócił temat przewodni, który był fantastyczny.

użytkownik usunięty
luki62

Temat przewodni jest w Heroes trochę podobny ale szkoda że Alana nie ma

thorin3

"It’s a rare thing in movie land. Toy Story did it, Bourne pulled it off, and Christopher Nolan smashed it with The Dark Knight. And now it’s time for The Avengers: Age of Ultron to join the small gathering of sequels that are better than the original."
Oby. ;) http://uk.beamly.com/tv-news/joss-whedon-knocks-park-avengers-age-ultron-ruddy-b rilliant/

ocenił(a) film na 8
thorin3

PRAWDZIWA SCENA PO NAPISACH !

http://naekranie.pl/aktualnosci/wyciekla-scena-po-napisach-avengers-czas-ultrona -ta-prawdziwa

thorin3

Pokażesz link do kolejnej tury

ocenił(a) film na 8
LordVader345

ZA 3 godziny będzie.

thorin3

Na to wygląda że Loki nadal dla niego pracuje ponieważ raczej Thanos nie zaatakuje w Avengers: Czas Ultrona Asgardu ponieważ film by musiał dłuższej trwać ......

ocenił(a) film na 8
wort801

Właśnie zadałam pytanie - jak on ją zdobył. Przecież ta rękawica była w skarbcu Odyna. To albo Loki mu ją oddał albo Thantos spuścił manto Lokiemu. Wcale nie muszą tego pokazywać w Ultronie. Mogą tylko zaznaczyć że stało się tam coś niedobrego a my musimy czekać na film. Poza tym nie wiemy co wiedźma pokaże Thorowi. Inni mówią że to będzie Loki podszywajcy się pod Odyna. A może ona pokaże atak na Asgard? Wystarczy kilka sekund żeby zaznaczyć że coś się dzieje a nie zająć zbyt dużo czasu na ekranie.

Belief

To wygląda jak jakaś kapsuła,a tło nie wygląda na Asgard wiec myślę że Loki mu to wyślę .

ocenił(a) film na 8
wort801

Albo jakiś szpieg w asgarcie. Ale faktycznie to wygląda jak jakaś kapsuła a tło to nie jest zdecydowanie skarbiec Odyna.

Belief

No właśnie :)

użytkownik usunięty
Belief

ale Lokiego tam nie ma :P

Ale na chwilę w filmie ma się pojawić ....

użytkownik usunięty
wort801

A no to tak

thorin3

Post 2

użytkownik usunięty
thorin3

uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale mroczna :) film zapowiada się bez zbędnego humoru i to mi się podoba oooo tak :)

ocenił(a) film na 8
thorin3

ARGH ! POTĘŻNE SPOILERY ! NIE CZYTAĆ !!!

http://whatculture.com/film/avengers-age-of-ultron-ending-what-happens-and-what- does-it-mean.php

thorin3

Przeczytałam i... Ale... Ale... Clintasha... :( Źli ludzie stworzyli ten film. >.< Masz rację NIE CZYTAĆ tego! To było złe.

ocenił(a) film na 8
thorin3

Wklejasz link i piszesz nie czytać. Przecież teraz to się prosi o przeczytanie. Właśnie tam idę.

ocenił(a) film na 8
Belief

Przeczytałem połowę.

ocenił(a) film na 8
thorin3

Hmm doszłam do "MASSIVE SPOILER" i teraz ja się zastanawiam czy warto.

ocenił(a) film na 8
Belief

Czytaj tylko nagłówki.

ocenił(a) film na 8
thorin3

NIE CZYTAJCIE TEGO!!! POPSUJECIE SOBIE FILM!! Przeczytałam zaledwie 3 tytuły i już jestem wściekła ;/.

Belief

Dzięki za info ...

ocenił(a) film na 8
wort801

Nie ma sprawy. :)

ocenił(a) film na 7
Belief

Ja poniekąd też...;/ Zwłaszcza jeśli chodzi o jedną nową postać...;/

ocenił(a) film na 8
kagura22

No właśnie ;/.

Belief

Ja już nic nie czytam i znikam z tego wątku do czasu aż obejrzę film. Dzięki wam za wspólny czas i miłej zabawy w oczekiwaniu na premierę. ;)

http://41.media.tumblr.com/e657a6ecb7d7c9acb1e76e61d8abad7f/tumblr_nn2k6vAReP1rk y9upo1_500.jpg

HiddenStone

Liam Neeson wie co mówi. :D

ocenił(a) film na 8
HiddenStone

ha ha :) Z nim lepiej nie zadzierać. :D

HiddenStone

Spoko miłego seansu życzę ci :)

HiddenStone

Ja też już nic nie czytam :)

użytkownik usunięty
wort801

Ja też :p

ocenił(a) film na 8
Belief

TO dobrze że nie doszłaś do 4.

ocenił(a) film na 8
thorin3

4 przeczytałam cały ;] Myślałam, że będzie coś o Lokim. Drugi jest najgorszy :/

ocenił(a) film na 8
Belief

Trzeci w sumie także.

ocenił(a) film na 8
thorin3

Nie wiem który to był, ale tam już nie wrócę.

ocenił(a) film na 8
Belief

Ja również. :/

thorin3

9 to zło!!!!!!!

użytkownik usunięty
Belief

o co chodzi w drugim? błagam nie mów że chodzi o Romans Hulka z Black Widow i coś między nimi będzie ? :P

użytkownik usunięty
Belief

chyba ze Qucksilver umiera? błagam nie...

Możesz aż takich spoilerów nie pisać na forum ...

użytkownik usunięty

Wszystko jest straszne... Poza 1,wiedziałem już o tym wczoraj, i 2 po byłem pewien. Ale to zdjęcie Thora jest dziwne...

ocenił(a) film na 8

niestety : (

ocenił(a) film na 8
paula0fm

ale jedno co do Qucksilvera mnie zastanawia.

ocenił(a) film na 8
thorin3

Post 2

ocenił(a) film na 8
thorin3

Post 3

ocenił(a) film na 8
thorin3

K,..... post 5 ;/