Jako że temat z newsami osiągnął prawie maksymalną liczbę postów, zakładam kolejny temat.
Wrzucajcie wszystko związane z AOU! :)
Dziwne że taki pojedynek pokazali. Bo albo tam będzie naprawdę dużo nawalanki, że ujawnienie tego nie robi różnicy, albo zdradzili jeden z lepszych pojedynków a wtedy bez sensu jest go oglądać w tej chwili.
Haha scena z pociągiem mnie rozwaliła :-D Dobrze się zapowiada choć wolałbym by to Hank był Ant Manem
Bo jest głupia :D. Humor rodem ze strażników :D Pewnie zaraz mnie za to zjadą :]
eee tam czemu uważasz że mieli by cię zjechać? humor w strażnikach też jest momentami żenujący...
też jakoś ta scena :P mnie załamała jednak dwojga złego wolę już "Tańce łamańce" Star Lorda
Świetny zwiastun. Humor, akcja, dobre efekty specjalne. Myślę, że się nie zawiodę.
Ktoś ma stąd zamiar oglądać transmisję z czerwonego dywanu?
http://marvel.com/AvengersPremiere#0-993253
Chyba jeszcze nie było. Konferencja prasowa, jak zwykle niezły ubaw :D
http://www.youtube.com/watch?v=LcZF4x_9n3E
z ciekawości zobaczyłem i dla mnie 2 najlepszy :D a co zwiastuna Ant Mana widziałaś już? mnie nie porywa :P
ta ostatnia scena jest do kitu a ja myślałem że tańce łamańce w Strażnikach Galaktyki były najgorsze...
Zarówno tańce łamańce ze Strażników, jak i ostatnie sceny trailera Ant-Mana to miód na me serce. :) Miodzio. :) Wyluzujcie!
mnie się nie podoba lubię co prawda humor ale powinien być znośny, tak czy inaczej nie podoba mi się to...
ale w sumie co prawda masz rację że nie ma co się na razie przejmować tym humorem z trailera, zresztą to będzie pierwszy film to też musi mieć humor, jeśli to by był zwiastun Ant Man 2 to można by było się czepiać ale tak właściwie może być jak ze strażnikami, pamiętajmy że strażnicy galaktyki mieli cały trailer ze humorem i jeszcze muzyka. Ale w filmie zostało pogodzone to dobrze pomijając może ten taniec Star Lorda przed Ronanem co bym wyciął, bo trochę zepsuł klimat tych scen na statku to film jest świetny. Gorzej jest z Thorem 2 :P
Mi humor ze Strażników nie przeszkadza w ogóle. A co jest nie tak z Thorem 2? Pod względem humoru oczywiście...