2 część Avengers przerosła moje oczekiwania. Film był po prostu genialny, nie mogę się doczekać Kapitana Ameryki w 2016 i kolejnych części Avengers. Polecam obejrzeć.
:((( Jeszcze tylko niecałe 10 dni....dasz radę. Napisz potem jak ci się podobał :D
REWELACJA! Czekałam, czekałam i się doczekałam :D Jest super. Chętnie zobaczyłabym to drugi raz (taaak teraz czekać aż w necie będzie lektor lub dubbing bo napisów nie znosisz -,-). Oby była tylko część 3, bo jak nie, to tego nie zniosę! :)
Z tego co wiem Avengesi będą jeszcze mieli dwie części w 2018 i 19, albo w 19 i 20. W między czasie będzie Kapitan Ameryka 3, Thor 3, Wolverine i nowy Spider-Man. Nie mg się doczekać :D A ii jeszcze jakoś niedługo wchodzi nowa wersja Fantastycznej 4 :D
Myślałam, że zrobią (może) jeszcze tylko jedną część i na tym zakończą, więc dzięki za info :D
PS>zapomniałaś o Ant-Manie ;)
A no jeszcze ten :D Wsómie to nie jestem do niego za bardzo przekonana... pożyjemy zobaczymy
Wiele osób pisze że to będzie gniot :D ale według mnie, jeżeli to coś stworzonego przez Marvela, no to musi być fajne. Bo to w końcu Marvel ;)
Miałam podobnie :) Nie spodziewałam się, że może być tak dobry. Zwiastuny mnie trochę rozczarowywały. Ale sam film okazał się niesamowity. Jeśli dożyję, nie przepuszczę żadnej kolejnej części z serii :D