Witam mam tylko jedno pytanie na temat filmu a dokładniej końcówki, czy ta ekipa Avengersów z końcówki to będzie na stałe? Nie jestem w temacie a bardzo mnie to ciekawi.
tak to jest nowy skład ale w Infinity war będzie jeszcze inny, ale wtedy to już składu nie będzie bo będą wszyscy :)
Czyli mam rozumieć że po infinity war jak wymyślą kolejną część to już nie będzie Thora, Iron Man'a i reszty?
nie wiem co będzie po Infinity war, ale Thor raczej jeszcze będzie mu nie brakuje wrogów więc solowe ze 2 filmy powinny być
Cap być może w czwartej fazie dostanie jeszcze jeden film
Black Widow, ponoć ma mieć solowy film
co do reszty już ich nie będzie
Rozumiem że postacie muszą się zmieniać i niezbyt znam nowe ale jeśli dobrze pamiętam imię scarlet witch? Już teraz mnie irytowała na ekranie. Pan z kamieniem na czole nie był lepszy ale chyba dam rade go znieść ale tego też nie jestem pewien :P
pan z kamieniem to Vision i to dość ważna postać, Scarlett With jest świetna ona dopiero się rozwija :)
Pewnie masz rację, tak jak mówiłem nie interesowałem się nigdy jakoś specjalnie tym uni tylko filmy oglądałem ;)
Najbardziej będzie mi brakować Iron Man'a, jakoś nie wyobrażam sobie że go nie będzie :(
ale Tony Stark jeszcze wróci w Civil War będzie ale nie jestem pewien czy będzie w zbroi
i w Infinity War także go nie zabraknie podobnie jak i stary skład
spoko :) nie musisz każdego lubić ja tylko napisałem że Vision to ważna postać a nie że masz go lubić :)
Tak masz rację nie będę kogoś lubił na zawołanie tylko coś czuje że będzie mi ciężko oglądać filmy które mogą być fajne z "elementami" których mogę nie lubić :P
Może wiesz czy można gdzieś przeczytać komiksy które mi mniej więcej narysują nowe postacie?
ojć przeczytać komiksy to musiałbyś kupić internetowo o ile mi wiadomo takie komiksy kosztują 59 złotych
co do twojej opinii masz rację nie musisz lubić na zawołanie, ale na pocieszenie nie będzie tak ciężko oglądać tych postaci wystarczy że sobie przypomnisz zbędnego Legolasa i Tauriel i już tamte postacie polubisz hehe :)
Będę musiał to przemyśleć jeszcze :)
Trafiłeś mnie tym Legolasem ;P
Dzięki że nakreśliłeś mi ten temat teraz się nastawie z wiarą że wszystko będzie ok i inne filmy też mi się spodobają ;)
spoko
hah widzisz ja mam tak samo hehe
spoko twoja opinia ja ci jej nie zmienie tylko chciałem pomóc :)