Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212407
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Iron Man, Thor, Kapitan Ameryka, Hulk, Czarna Wdowa, Hawkeye, Quicksilver i Scarlet Witch to są oczywiste oczywistości. Pogłoski o Czarnej Panterze są prawdopodobne, natomiast o Wolverinie i Spidermanie kompletnie wyssane z palca. Jest duże prawdopodobieństwo, że Ant-Man i Wasp pojawią się w scenie po napisach. Ale co z ekipą z "Guardians of the Galaxy"? Oni też będą wszyscy w Avengersach 2 czy tylko jedna lub dwie osoby?

chowder

raczej nikt...

chowder

Jeszcze nie wiadomo, możliwe że Guardians of the Galaxy będzie miał dopiero nawiązania do Avengers 3, gdzie wrogiem będzie Thanos.

chowder

Co do skladu to ciekawe czy kolejnosc aktorow podanych przez filmweb ma znaczenie w filmie. Dokladnego opisu filmu nie znamy ale w pierwszej czesci Avengers Tony byl na pierwszym miejscu a teraz jest az za Quicksilver. Ciekawe czy bedzie to mialo znaczenie na jego udzial w filmie bo jesli ma byc go malo to juz nie bedzie to samo. To tylko moja opinia ;)

ocenił(a) film na 8
didas92

Ja wczoraj zauważyłam że RDJ jest na dalekim miejscu w obsadzie, bo w jedynce miał 1 miejsce. Boję się że to raczej ma znaczenie i Tony nie będzie miał znaczącej roli w "Avengers 2". Z drugiej strony to dziwne, bo Iron Man to najbardziej lubiana postać Marvela i większość poszło na "Avengers" ze względu na niego. Mam nadzieje że to nie ma znaczenia, albo to jakiś błąd, bo Tony Stark to moja ulubiona postać. Na IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2395427/) wszyscy są porozrzucani w obsadzie. Nie wiem co o tym myśleć. ;(

didas92

Bzdura. że niby Hawkeye i Black Widow mają mieć najważniejsze role po Kapitanie? Kolejność jest przypadkowa. Skąd niby filmweb miałby mieć dostęp do scenariusza, który dopiero powstaje?

Mistel

Oni i Hulk będą mieć o wiele większe role z tego co mówił Kevin Faige.

Spidey_

O wiele większe, nie znaczy że największe

Mistel

Największą będzie mieć Tony, twórca Ultrona, ale reszta będzie miał bardziej wyrównany czas ekranowy.

Spidey_

Znajdź wydawcę do swoich bajek.

Mistel

1) Teaser filmu.
2) Słowa Joss'a Whedn'a.
3) Możesz zacząć odpalać kisiel w mózgu.

Spidey_

Linki linki.

Spidey_

I Jossa Whedona jak coś. Bez apostrofów się pisze talencie.

Mistel

A ja napisałem "z" pani profesor.

ps: trzeba koniecznie być idiotą by po obejrzeniu im3, wywiadach z Jossem i Kevinem oraz teaserze nie zorientować się iż to Tonu będzie twórcą Ultrona i dlatego powróci jak IM.

Spidey_

Po teaserze można co najwyżej przypuszczać że nie Tony bedzie twórcą Ultrona, ale wyewoluuje on z Jarvisa. Także swoje słowa (zwłaszcza o byciu idiotą) kieruj sobie do lustra.

To że powróci jako Iron Man jest bardzo prawdopodobne, bo to kura znosząca złote jajka. Niemniej jednak nie można na dziś dzień stwierdzić, że Tony będzie miał największą rolę. Skoro odwołujesz się do wywiadów, to zamieść link, gdzie jest to jasno powiedziane.

Mistel

To, że Jarvis zostanie Ultronem jest jasne od wielu miesięcy, ale Jarvis sam sobie zbroi i wytycznych nie stworzy, bo zapewne Tony zrobi z niego swojego następce który będzie patrolował, a więc Tony go stworzy.

Gościu myśl, skoro IM to kura znoszące złote jajka i na tą fazę gwiazda marvela, to jaką ma mieć niby rolę w A2? małą? średnią? oczywiście będzie to jedna z głównych, jak nie największa rola.

Spidey_

Według teasera widać jakby właśnie sam się stworzył. Ale to są tylko gdybania, trzeba poczekać na oficjalne informacje.

Owszem, zgadzam się że Tony powinien mieć jedną z głównych ról. Ale nie twierdzę że musi być ona największa.

didas92

Kolejność na takich listach jest przypadkowa, nie sugeruj się tym.
Z tego co można się domyślić, to Tony stworzy Ultrona, więc...

ocenił(a) film na 9
chowder

według zwiastuna kapitana ameryki to będzie zimowy żołnierz