Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212407
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Elizabeth Olsen w nowym wywiadzie opowiada o dwóch superprodukcjach, w których gra.

Odnośnie "Godzilli" podkreśla, że jest to film Aarona Taylora-Johnsona, który gra głównego
bohatera. Cała obsada jest związana z jego postacią. Olsen wciela się w jego żonę.

"Godzilla" zasługuje na dobrym amerykański remake i mam nadzieję, że udało nam się to zrobić.
Naprawdę czuję, że to osiągnęliśmy.
W "Avengers: Age of Ultron" ponownie gra z Taylorem-Johnsonem. Olsen wciela się w Scarlet
Witch, a Taylor-Johnson w jej brata Quicksilvera. Aktorka opowiada o swojej postaci.

Ona jest szalona. Jest bardziej popaprana niż wszystkie postacie, jakie kiedykolwiek grałam.
Może wam powiedzieć, gdzie jakiś przedmiot się znajdował, może przewidzieć twoją przyszłość,
może porozumiewać się z martwymi oraz ludźmi z innego wszechświata. Jest jedyną osobą w
tym wszechświecie, która to potrafi. Jest niewiarygodna. Gdy dorastałam, kochałam "Gwiezdne
Wojny" i "Władcę Pierścieni", więc dla mnie gra w w czymkolwiek z takim wielkim uniwersum jest
wielką frajdą.
"Godzilla" zadebiutuje 16 maja 2014 roku. "Avengers: Age of Ultron" ma zaplanowaną premierę na
1 maja 2015 roku. na hatak podali tą wiadomość