PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211577
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

http://31.media.tumblr.com/1c5683048255ef39e911484e17745bc4/tumblr_n2yx7xkfbP1qf xwtoo1_500.jpg

Himiteshu

Tacy sobie ....

ocenił(a) film na 9
wort801

Bardzo fajnie nowocześnie wyglądają nie tracąc przy tym komiksowości - Pietro z zaciekłościa w oczach a Wanda taką tajemniczością. Nie mogę sie doczekać na pierwsze zwiastuny

Himiteshu

Qiki troche rozczarowuje ,termoaktywna koszulka z lidla to max na co ich było stać? mam nadzieje ze bedzie drógi lepiej wykonany srrój ,ten nie zachwyca ale i tak lepszy od iXowego biegacza ;] witch taka czerwono kanarkowa...nie przypomina odpowiednika

ocenił(a) film na 9
hudylobo

Myślałeś że będzie w tym lateksowym skąpym stroju z komiksu?

Himiteshu

Czemu skąpy? Nie, myslalem ze będzie bardziej w stylu superhero a tu zwykla termoaktywna bluza: taka opcja bardziej pas i do spidera którego nie stać na strój za kilkaset tysięcy $$$ a nie do gościa który może zwinąć co tylko zechce i kiedy zechce... wygląda po prosty jak przechodzen , który wpadl w środek rozwalki a niżeli superheros. Liczne ze opcja druga będzie bardziej wymyślona i nie mam na myśli lateksu :-)

ocenił(a) film na 9
hudylobo

Mówiłem o Scarlet Witch...

Himiteshu

ah sorki ;]

ocenił(a) film na 7
hudylobo

Nie zakładałbym, że to końcowa wersja stroju ;)

ocenił(a) film na 6
Dealric

Quicksilver będzie miał w filmie dwa stroje, ten zapewne jest pierwszy z początku filmu, gdzie dopiero zwiali od Von Struckera i poznali Hawkeye'a czy coś. Po dołączeniu do Avengers pewnie Stark albo ktoś zrobi mu inny strój.

ocenił(a) film na 5
Frieza

Eee na tych fotach z planu najprawdopodobniej widzimy makietę Ultrona i jego boty - więc to raczej nie jest początek filmu. Prędzej ostatnia godzina, a to kiepski moment na przebieranki.

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Jeśki miałbym zgadywać to quicksilver na początku filmu pracuje w jakimś cyrku i stąd ten troche kiczowaty strój. Potem pewnie będzie miał inny.

ocenił(a) film na 9
miszatujest

nie śmieszne

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

a miało być? Bo mi się zdaję że nie, a raczej bym pamiętał.
Motyw początków w cyrku nie jest nowy w komiksach. Poszperałem i
http://ifanboy.com/articles/top-5-superheroes-who-started-out-in-the-circus/
zwróć uwagę że na drugim miejscu jest Clint Barton.

Himiteshu

Myślę że będą mieli jeszcze inne kostiumy