Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212455
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Hulk - Mariusz Pudzianowski
Kapitan Ameryka - Hans Kloss
Iron Man - Rudy 102 z Czterech pancernych
Thor - Donald Tusk
Sokole Oko - Detektyw Rutkowski
Czarna Wdowa - Anna Grodzka

Sukces kasowy murowany.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Aldirien

No widać że nie bardzo kulturalna jesteś, zakończę dyskusje a twoje poczucie humoru zaśmieciło to forum a do filmu to nic nie wnosi.

Aldirien

Masz racje a nawet powiedziałabym że ten polski skład jest lepszy niż ten gówniany z Avengers 2

użytkownik usunięty
nudecroft

Skoro dla ciebie taki "gówniany" to czemu siedzisz jeszcze na tym forum?

Hmm... Może ja też taki podobny temat zrobię ale żeby były nawiązania do kogoś innego

użytkownik usunięty
LordVader345

nie nie rób...

Żartuję. Już zeobiłem takie nawiązania do dc np. sentry-shazam albo aquamen-namor albo Luthor i Bruce Wayne-Iron man

Sam w sobie nie jest zły ten skład Avengers ale dopiero w zestawieniu z polskim z tym co przedstawił kolega w temacie, zespół Avengers wypada blado ;)

użytkownik usunięty
nudecroft

ale ty tych filmów nie lubisz więc o co ci u licha chodzi?

Nie to że nie lubię, tego bym nie powiedziała tylko nie zachwycam się aż tak jak ty.

użytkownik usunięty
nudecroft

czy tylko ja się zachwycam tym filmem? przepraszam to że w dzieciństwie nie poznałaś bajek marvela, a inni tak to nie mają prawa się zachwycać?

Marvela (komiksu) nie miałam okazji czytać ale za to miałam oryginalnego DC Komiks. Nie odbieram ci prawa do cieszenia się filmem jak podoba ci się to spox. Nie mogę się wypowiedzieć że ten film jest kiepską adaptacją komiksu bo tego komiksu Marvela faktycznie nie miałam w ręku nigdy, mogę ocenić film ale nie porównując go z komiksem, tak mi się wydaje.

ocenił(a) film na 10
Aldirien

I przez takie śmieciowe tematy robi się później syf na forum...

Ryloth

Jeszcze filmu nie obejrzałem, idę na to w środę, po prostu sobie zażartowałem niewinnie. O ile dobrze kojarzę to nie jest to zabronione przez regulamin. Cóż, pojadę chyba teraz sztampą, bo cię, kolego, kojarzę i myślę, że takie oklepane zdanie będzie tutaj pasowało. Wiele osób, kiedy krytykuję jakąś pop papkę mówi mi: "nie podoba się, to nie oglądaj", zatem jak Ci się nie podoba mój post, to go po prostu nie czytaj, jest 1200 innych, wartościowych, gdzie możesz spędzić całe dnie pławiąc się razem z gimbazą i wysławiając "dzieła" Marvela" pod niebiosa. Chyba tutaj powinniśmy się pożegnać ^^.

ocenił(a) film na 10
Aldirien

Po pierwsze: to tylko dla ciebie jest papka, a dla innych nie.

Po drugie: Takie tematy zasłaniają te normalne.