Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212455
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Po seansie zobaczyłem, że jest to samo co 1 część z Lokim a tutaj zamiast niego mamy Iron Mana tyle, że duży i prawie jak człowiek. Film mógłby nosić tytuł Iron Man 4 i przyjaciele

bigdady33

Albo Iron Man-Avengers

użytkownik usunięty
bigdady33

bez przesady są wszystkie postacie ... Iron Man już się skończył... to że Iron Man jest tu postacią pierwszoplanową nie znaczy że ten film powinien mieć tytuł Iron Man 4, głównie dobrze gdyby tu był Ant Man a on w komiksach stworzył Ultrona to wtedy byś napisał że ten film powinien nosić nazwę Ant Man bo bo...

ocenił(a) film na 4

Dlatego mnie się nie podobało. Podobne było do 1 części. Może jakby było odwzorowane na komiksie to bym podszedł inaczej

ocenił(a) film na 7
bigdady33

Mi akurat to nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie, w świecie jaki jest przedstawiony w tym filmie jest tylko jedna osoba zdolna do stworzenia Ultrona- Tony Stark. I on to robi. Poza tym fajny motyw, wiedząc że w kolejnym filmie będzie konflikt Cap- Tony, w tym filmie widać było jego początek. Niestety twórcy trochę przesadzili. Moim zdaniem za dużo było w tym filmie odniesień do innych filmów. Co chwila albo ktoś przypominał co się już wydarzyło, albo co ma się wydarzyć. W pierwszej części było to lepiej pokazane.

ocenił(a) film na 9
bigdady33

Wątpię

bigdady33

Chyba trochę przesadzasz.

bigdady33

Tyle że policzono, iż to Captain ma najwięcej czasu ekranowego (50 minut), a Tony ma 45 minut.

ocenił(a) film na 9
Peeves

Też mi się tak zdaje, Thor też ma bardzo dużo

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Thor miał 14 minut.

ocenił(a) film na 9
thorin3

Ale i tak było go sporo i był ważny dość

ocenił(a) film na 9
bigdady33

Jakiego Iron Mana człowieku? To jest Ultron