Wiek i czy się podobał czy też nie, krótko, konkretnie dlaczego.
Dzięki.
Co wiek ma z oceną wspólnego ?? Fani Marvela oraz inni co porostu lubią te filmy są w rożnym wieku ....
Wiedziałem że tego typu zaraz teksty będą ;)
Nie możesz zrozumieć że jest coś takiego jak ankieta ?
Jest masę ankiet dotyczących filmów gdzie sprawdza się wiek.
Wstydzisz się podać opnie i wiek ? :)
Czy to takie trudne ?
Czyli masz 25 rocznikowo a nie rozumiesz tego typu ankiet . . . mało tego, masz problem z czytaniem ze zrozumieniem ?
" czy się podobał czy też nie, krótko, konkretnie dlaczego "
Serio 25 lat ??
W takim razie czemu stękasz . . . przeczytałeś tylko Tytuł tematu ? Szacun !
Załamka !
Za ankiety, to są gratisy lub prezenty... a tak za nic, to możesz sobie prowadić ankiety w kol senter.
A dla dorosłych gustowo/umysłowo ludzi [niezależnie od wieku] twoje pytanie jest bez sensu, bo zawsze są rzeczy, które się w tym samym filmie podobały i nie podobały.
To źle uważasz, bo to ankieta i wątpię, że masz 25 lat skoro tego nie rozumiesz... Poza tym nie musisz na to pytanie odpowiadać...
Chodzi mi o to że nie ma możliwości sprawdzania ile lat kto ma .. ok spoko możesz wątpić ile mam lat jak bym mógł chętnie bym ci dowód pokazał....
Od tego jest forum mój drogi żeby wymieniać opinie wiec czemu nie mogę napisać że to pytanie jest bez sensu ?? wolny kraj to moja opinia..i nie mam problemu.
Masz problem, bo się produkujesz, zamiast ominąć temat, skoro nie dotyczy Ciebie...
Po pierwsze gapienie się na czyjeś oceny i ocenianie człowieka na tym stopniu jest żałosne więc odpuść sobie
po drugie skoro jesteś taki mądry, to może sam napisz swój wiek i oświeć nas czemu zabraniasz się wypowiadać wortowi w tym temacie.
Po trzecie zgłaszam za obrażanie bo nikt ci nie dał do tego prawa.
Debilny to jest ten temat. Jak się chce zrobić sensowną ankietę, to (pomijając już to, czy filmweb jest dobrym miejscem do takich działań), trzeba napisać coś więcej, niż "Podajcie swój wiek".
-30 jestem duchem z zaświatów. Pracuję jako strażnik dobrych snów małych dzieci, mieszkam na ulicy niebo 2 ćwiartki 3/4 mieszkania 13, jem pierogi i ożeniłem się z aniołem mam dwójkę dzieci ducha malinkę i ducha wisieńkę. Nie jestem karany mam nieskazitelną przeszłość.
45. Chyba że to trampki w promocji od chińczyków to numer waha się między 44 a 46.
lol xD
No właśnie chyba nie bardzo, bo jeśli całą wolną przestrzeń w bucie ma wypchaną grubą skarpetą to stopa się poci. Chyba że w lato zakłada zwykłą skarpetę, wtedy cyrkulacja powietrza jest tip top, problemem jednak są spadające buty z nogi.
heh przynajmniej można się czegoś ciekawego dowiedzieć wiesz kto wie czy kiedyś może spotkamy kogoś takiego jak Anthrax91 i Belief będą mieli urodziny lub imieniny i zawsze można kupić im fajne buty :) a że podali numer będzie łatwiej bo przynajmniej wiadomo w jakim rozmiarze kupić im but :)
W lato wiadomo bez skarpety, albo cienka jak piszesz. A buty może trzymać palcami u nóg albo nimi szurać. Przy okazji informuje tych z przodu, by się usunęli mu z drogi bo idzie. Same zalety.
25
Tak
Nie zmarnowany potencjał jak w Iron Man 3, ciekawe walki, nienajgorsza fabuła.