PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211564
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona
ocenił(a) film na 8
hulk_filmaniak

O nowa scena :). To pewnie ta po napisach.

"Nareszcie. Zrobię to sam." - o ile dobrze słyszę bo jest dość niewyraźnie.

ocenił(a) film na 8
Belief

Tak. To ta po napisach.

ocenił(a) film na 8
thorin3

Ciekawe jak on ją zdobył. Przecież ta rękawica była w skarbcu Odyna. To co Loki mu ją oddał czy Thantos już spuścił manto Lokiemu?

Belief

Dowiemy się na filmie

ocenił(a) film na 8
LordVader345

Tyle to i ja wiem :P

ocenił(a) film na 8
Belief

No właśnie.

ocenił(a) film na 8
thorin3

Mógłby mu spuścić manto :D

ocenił(a) film na 8
Belief

Nie życzyłbym mu tego :)

Belief

Mam taką teorię:
Thanos chce schwytać Lokiego i go torturować za to że przegrał na ziemi i nie dał mu Tesseraktu. Ten wiedząc że chce rękawicę nieskończoności ,bierze ją i wysyła Tytanowi. Następuję wymiana ,on da mu w darzę ułaskawienie i wolność a on da rękawicę Thanosowi.
Co wy na to?

ocenił(a) film na 8
hulk_filmaniak

Może być i tak. Na pewno za darmo mu jej nie oddał. Loki jest interesowny więc albo mu ją odebrano siłą albo musiał coś na tym ugrać.

Nie tylko nie dostarczył mu tesseraktu, ale także stracił swoją laskę w której najprawdopodobniej był jeden z kamieni.

ocenił(a) film na 8
Belief

Ciekawe po której stronie stanie. Przecież po przyłączeniu się do Avengers i po zabiciu Thanosa mógłby ponownie namieszać.

ocenił(a) film na 8
thorin3

Ja kiedyś napisałam, że Loki ma tylko jedną stronę - swoją. I będzie tak lawirował, aby jemu było dobrze. Przypuszczam, że w walce Thantos - Avengers stanie po stronie tych drugich. Raz, że to będzie atrakcyjniejsze dla filmu a dwa...chcesz pokonać swojego wroga, to przyłącz się do jego wrogów. Thantosa sam nie wyeliminuje a z Avengersami ma szansę. A potem jak napisałeś znowu będzie mógl namieszać. :).

ocenił(a) film na 8
Belief

Ciekawe z kim Loki stworzyłby duet :) Bo ja tylko widzę Enchantress :)

LOki & Kang - To by było coś :) Każdy z nich może tak po prostu zniknąć :) Chociaż Kang ma więcej honoru :)

ocenił(a) film na 8
thorin3

Wiesz że ja ich nie znam. Tą Enchantress przejrzałam i ona faktycznie pasuje do duetu z Lokim. A kto to Kang?

ocenił(a) film na 8
Belief

Postać z mej profilówki :) Na pw szczegóły.

ocenił(a) film na 8
thorin3

Ok czekam :)

Belief

Weóg mego wroga jest moim przyjacielem...

To zdanie nie pasuje do Killer Croca którego wrogiem jest Bane. A Batman jest ich wrogiem. Więc to zdanie nie pasuje

ocenił(a) film na 8
thorin3

Widze od Ciebie tutaj wiadomość na poczcie ale w temacie jej brak.

ocenił(a) film na 8
hulk_filmaniak

Zobaczymy na filmie

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
hulk_filmaniak

Coś do mnie napisałeś i nie widzę