Mam pytanie do osób, które już obejrzały ten film - kilka miesięcy temu pojawiły się różne plotki dotyczące fabuły "Czasu Ultrona"; według jednej z nich Thor miał się rozstać z Jane jeszcze przed wydarzeniami z tego filmu. Czy to prawda? W filmie jest coś o Jane?
W najbliższym czasie nie mam możliwości obejrzenia filmu, a bardzo mnie to ciekawi, więc nie miałabym nic przeciwko paru spojlerom. ;)
Nie rozstał się tylko, Jane walczy o nagrądę Nobla panny Pepper też nie ma bo jest zajęta firmą :)
Aha ;) Przeczytałam recenzję tego filmu na filmwebie, w której jest mowa o jakiś lękach Thora i myślałam, że są one właśnie spowodowane rozstaniem z Jane.
O lęki Thora są spowodowane czymś o wiele lepszym powiem więcej ma świetne sceny ale bez Lokiego niestety blado wyszedł. Jak chcesz wiedzieć czym te lęki są spowodowane to ci napiszę
No to uwaga spoiler lęki Thora są spowodowane zakłęciem Wandy czyli Scarlett With, która rzuciła zaklęcie by ich osłabić
Steve ma sen że wraca do domu i tańczy z Peggy Carter
Black Widow ma sen swojej przeszłości
Thor ma wizje której nie rozumie idzie do źródła scena trailera chyba 3 trailera gdzie się kąpie i tam dowiaduje się co ten sen oznacza
mam nadzieję że w miarę czytelnie to napisałem :)
Aaa no tak, była mowa o tym, że Scarlet Witch pomiesza w głowach głównym bohaterom...
Eh, chciałabym już obejrzeć ten film, czuję się jak dziecko, które nie może się doczekać prezentów urodzinowych...