Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212456
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Już po teaserze widać, że ten Quicksilver będzie zupełnie inny niż REWELACYJNY Quicksilver z X-Mena. Tamten poruszał się z prędkością praktycznie zatrzymującą czas, tutaj raczej nie bardzo. Nie wiem jaka wersja jest w komiksie ale mało mnie interesuje.

Jake_Boe

No faktycznie widać , ale jeśli oni nawiązują do X-Menów to warto wziąć pod uwagę scenę po napisach Kapitana Ameryki : Zimowy Żołnierz ,
Quicksilver i jego siostra byli tam ''więźniami'' hydry więc mogli im coś w mózgu namieszać , i też mnie zastanawia czy oni sprzeciwią się hydrze czy też będą jej tajnymi agentami O.o

Blacky21

Albo są wynikiem eksperymentu hydry O.o

ocenił(a) film na 9
Blacky21

Odpowiedz najprawdopodobniej jest w zwiastunie Avengers Age of ultron.
Jesli wezmiemy najpierw pod uwage scene po napisach Captaina 2 to wiemy ze blizniacy sa eksperymentem a w zwiastunie Avengers 2 mamy krotka scene protesty ludzi a miedzy nimi " normalni" blizniacy - wiec przewiduje ze zostana porwani z protestu i poddani eksperymentom.

użytkownik usunięty
Jake_Boe

Nie zapominaj że Quicksilver z X-Men na wszystkich materiałach promocyjnych też ssał a w filmie wszystkich zachwycił! Obstawiam że tutaj będzie podobnie! Zresztą to Whedon więc jestem spokojny ;)

A jednak tak jak przypuszczałem, bez porówniania. Quicksilver od 20th century fox bije pod każdym wzgędem tego od Marvel Studios.

użytkownik usunięty
Jake_Boe

Nie ma co, Peters wymiata! Tyle że jego postać nie ma nic wspólnego z komiksami w przeciwieństwie do Johnsona. Do tego sprawia wrażenie wciśniętego do filmu 'na siłę' bo miał jedną świetną scenę po czym zupełnie z niego rezygnują - po co?

ocenił(a) film na 9
Jake_Boe

To najpierw dobrze by bylo jakbys zapoznal sie z pierwowzorem a nie pisał durnoty