PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211553
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Czy myślicie, że Pietro umrze w AoU? Chodzą słuchy, że Maximoff zginie z rąk Ultrona... No i wtedy Wanda stanie po stronie Avengers i będzie chciała się zemścić. Słyszeliście coś o tym?
Moim zdaniem byłaby to zmarnowanie fajnej postaci i pójście na łatwiznę. Śmierć ukochanej osoby=zemsta na swoim byłym sprzymierzeńcu poprzez połączenie sił z jego wrogiem...

kasia275

Według mnie on przeżyje nie możliwe żeby go tak szybko zabili według mnie poza tym wanda by oszalała a wiadomo co w tedy może się stać .....

użytkownik usunięty
wort801

Zgadzam się :)

W tedy z wandą by musieli jeszcze walczyć :)

użytkownik usunięty
wort801

No dokładnie ale myślę że nie zginie :) a wiesz że planuje iść na maraton drugiej fazy marvela ponoć ma być

Iron Man 3
Thor 2
Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz
Strażnicy Galaktyki
Avengers 2 :)

Miłego oglądania :)

użytkownik usunięty
wort801

dzięki :) mam nadzieję że czas ultrona nie zawiedzie mnie tak jak BPA

ocenił(a) film na 5

Ja zanudziłbym się na tym maratonie na śmierć oprócz rzecz jasna Zimowego Żołnierza i A2

użytkownik usunięty
Zartanxxx

jeśli będzie owy maraton, to boję się właśnie czy przeżyje Iron Man 3 i Thor mroczny świat, bo od Zimowego żołnierza po wsze Strażnicy Galaktyki i Avengers 2 to już będzie z górki ale co tam Hobbita przeżyłem to i to przeżyję :D zle chyba nie będzie wystarczy że wypiję kolę i kawy 2 :)

ocenił(a) film na 5

Ja mam nadzieję że będę wierzył do końca że Ragnaroka nie zepsują i dostaniemy prawdziwy rozpierdziel

użytkownik usunięty
Zartanxxx

No też mam taką nadzieję zwłaszcza że on wprowadzi do infinity War ogólnie drugą część lubię oglądałem ostatnio i jest dobra minus ten wciśnięty humor kompletnie niepotrzebny :) ale reszta jest ok. A W Ragnaroka wierzę.

ocenił(a) film na 5

Mnie za to i tak rozwala jak Loki ucieka z Thorem tym statkiem po czym rozwalają skrzydłem ten posąg a Loki mówi "no ładnie uciąłeś głowę dziadziusiowi" no wtedy to płaczę ze śmiechu :D

użytkownik usunięty
wort801

Wort801 Quicksilver chyba nie zginie :D

ocenił(a) film na 5

Musieli zmienić scenariusz bo w 3 zwiastunie go nie ma a teraz jest

użytkownik usunięty
Zartanxxx

zgadzam się i to mnie cieszy :D

To było raczej pewnie nie możliwe żeby go zabili ...

użytkownik usunięty
wort801

Dokładnie :) kurczę mie mogę się doczekać maratonu

:)

użytkownik usunięty
wort801

A ty którego maja się wybierasz do kina?

Jeszcze nie wiem

użytkownik usunięty
wort801

Spoko :)

ocenił(a) film na 5

Ja się wybieram na minutę po północy z 6 na 7 maja

użytkownik usunięty
Zartanxxx

Serio ? A to maraton jakiś jest

ocenił(a) film na 5

Nie nie,pierwsza premiera od razu jak film wejdzie do polskich kin

ocenił(a) film na 10
kasia275

Błagam, żeby nie zginął ;_;

ocenił(a) film na 9
martyna_swierszcz

Mimo ,ze film jeszcze nie wyszedl to juz wydaje sie ,ze Aaron stworzyl ciekawa kreacje.
Ogladalem Quicksilvera z nowych x-menow i srednio mi sie podobal.
Tutaj licze na cos lepsze.

kasia275

Raczej z zemstą odpada, bo i on i Wanda walczą razem z Avengersami w tym "kole", które pojawia się na końcu prawie każdego zwiastuna.
Wcześniej tego nie wrzucali teraz jest jakby ta sama scena dłuższa o jedną sekundę, w której Quicksilver przebiega obok reszty superbohaterów

https://www.facebook.com/video.php?v=10153346729468949&set=vb.15925638948&type=2 &theater Pod koniec zobaczysz niebieską smugę =)

roach22

Faktycznie :D We wcześniejszych zwiastunach nie było go widać w tym kółeczku.

użytkownik usunięty
roach22

no czyli droga Roach22 czy drogi wygląda na to że Qucksilver przeżyje ^^

moim zdaniem quicksilver tez przezyje bo kim by byla jego siostra bez niego nikim co nie?

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

a czy ty możesz, używać znaków interpunkcyjnych? też mam z nimi problem ale używam ich tu, bo ciężko by było przeczytać mój post. Twoje bez tego są nieczytelne.

ok

ocenił(a) film na 8
kasia275

Umrze, ale zaraz po tym jak oboje razem ze Scarlett przylaczom sie do avengersow umrze ratujac bartona

użytkownik usunięty
MERVEL_FOREVER

IMO tak do końca to chyba jednak go nie zabili tylko "wysłali na wakacje". Podejrzewam że w Marvelu 'zabili go' ponieważ nie chcieli wprowadzać widzów w dezorientację jako że ta sama postać pojawia się jeszcze w filmach z serii X-Men od konkurencyjnego Foxa. Bo powiedzmy Sobie prawdę że przeciętny widz (jak np. mój Tata xD) nie odróżnia tak naprawdę Foxa od Marvela, ani nawet Marvela od DC :) Co prawda Kevin Feige w pewnym wywiadzie zaprzeczył ewentualnemu powrotowi tej postaci do MCU, ale podejrzewam że chcą nam zrobić niespodziankę i Pietro kiedyś "zmartwychwastanie" w którymś z przyszłych filmów tego uniwersum kiedy to np. znudzi się nam ten "Quick-hipser Timestopper" od Foxa albo stanie się cud i Marvel z Foxem się dogada a potem będziemy mieć X-Men w MCU :)
BTW [SPOILER]Agent Cuolson też zezgonował w Avengers (dźgnięty włócznią prosto w serce!) a potem powrócił i jeszcze dostał własny serial! xD [SPOILER]