Czy myślicie, że Pietro umrze w AoU? Chodzą słuchy, że Maximoff zginie z rąk Ultrona... No i wtedy Wanda stanie po stronie Avengers i będzie chciała się zemścić. Słyszeliście coś o tym?
Moim zdaniem byłaby to zmarnowanie fajnej postaci i pójście na łatwiznę. Śmierć ukochanej osoby=zemsta na swoim byłym sprzymierzeńcu poprzez połączenie sił z jego wrogiem...
Według mnie on przeżyje nie możliwe żeby go tak szybko zabili według mnie poza tym wanda by oszalała a wiadomo co w tedy może się stać .....
No dokładnie ale myślę że nie zginie :) a wiesz że planuje iść na maraton drugiej fazy marvela ponoć ma być
Iron Man 3
Thor 2
Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz
Strażnicy Galaktyki
Avengers 2 :)
Ja zanudziłbym się na tym maratonie na śmierć oprócz rzecz jasna Zimowego Żołnierza i A2
jeśli będzie owy maraton, to boję się właśnie czy przeżyje Iron Man 3 i Thor mroczny świat, bo od Zimowego żołnierza po wsze Strażnicy Galaktyki i Avengers 2 to już będzie z górki ale co tam Hobbita przeżyłem to i to przeżyję :D zle chyba nie będzie wystarczy że wypiję kolę i kawy 2 :)
Ja mam nadzieję że będę wierzył do końca że Ragnaroka nie zepsują i dostaniemy prawdziwy rozpierdziel
No też mam taką nadzieję zwłaszcza że on wprowadzi do infinity War ogólnie drugą część lubię oglądałem ostatnio i jest dobra minus ten wciśnięty humor kompletnie niepotrzebny :) ale reszta jest ok. A W Ragnaroka wierzę.
Mnie za to i tak rozwala jak Loki ucieka z Thorem tym statkiem po czym rozwalają skrzydłem ten posąg a Loki mówi "no ładnie uciąłeś głowę dziadziusiowi" no wtedy to płaczę ze śmiechu :D
Mimo ,ze film jeszcze nie wyszedl to juz wydaje sie ,ze Aaron stworzyl ciekawa kreacje.
Ogladalem Quicksilvera z nowych x-menow i srednio mi sie podobal.
Tutaj licze na cos lepsze.
Raczej z zemstą odpada, bo i on i Wanda walczą razem z Avengersami w tym "kole", które pojawia się na końcu prawie każdego zwiastuna.
Wcześniej tego nie wrzucali teraz jest jakby ta sama scena dłuższa o jedną sekundę, w której Quicksilver przebiega obok reszty superbohaterów
https://www.facebook.com/video.php?v=10153346729468949&set=vb.15925638948&type=2 &theater Pod koniec zobaczysz niebieską smugę =)
a czy ty możesz, używać znaków interpunkcyjnych? też mam z nimi problem ale używam ich tu, bo ciężko by było przeczytać mój post. Twoje bez tego są nieczytelne.
Umrze, ale zaraz po tym jak oboje razem ze Scarlett przylaczom sie do avengersow umrze ratujac bartona
IMO tak do końca to chyba jednak go nie zabili tylko "wysłali na wakacje". Podejrzewam że w Marvelu 'zabili go' ponieważ nie chcieli wprowadzać widzów w dezorientację jako że ta sama postać pojawia się jeszcze w filmach z serii X-Men od konkurencyjnego Foxa. Bo powiedzmy Sobie prawdę że przeciętny widz (jak np. mój Tata xD) nie odróżnia tak naprawdę Foxa od Marvela, ani nawet Marvela od DC :) Co prawda Kevin Feige w pewnym wywiadzie zaprzeczył ewentualnemu powrotowi tej postaci do MCU, ale podejrzewam że chcą nam zrobić niespodziankę i Pietro kiedyś "zmartwychwastanie" w którymś z przyszłych filmów tego uniwersum kiedy to np. znudzi się nam ten "Quick-hipser Timestopper" od Foxa albo stanie się cud i Marvel z Foxem się dogada a potem będziemy mieć X-Men w MCU :)
BTW [SPOILER]Agent Cuolson też zezgonował w Avengers (dźgnięty włócznią prosto w serce!) a potem powrócił i jeszcze dostał własny serial! xD [SPOILER]