PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211557
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Jestem fanem filmów marvela, lecz nie komiksów z prostej przyczyny - Nie mam na nie pieniędzy, aby je kupować i jakoś wole odsłony filmowe...
Po obejrzeniu Czasu Ultron'a mogę śmiało stwierdzić, że Scarlet Witch jest moją drugą ulubioną postacią zaraz po Iron Man'ie.

Mam też takie pytanie do was. Czy znacie może jakiś sklep z figurkami z marvela? (Mam na myśli figurki które nie mają ruchomych elementów, a nie te zabawki dla dzieci) Z chęcią zakupiłbym jakąś figurkę Iron Man'a. Scarlet Witch również z chęcią bym nabył, ale nie lubię jej "Komiksowego" wyglądu, wole wersje filmową.

Miwen

Znasz grę Dianey Infinity 2.0.? Tam jest figurka Iron Mana. Idź do sklepa i so ie kup tą (drogą figurkę).

Toy R us?

ocenił(a) film na 7
LordVader345

Nah, te figurki z Disney Infinity są brzydkie, nie podobają mi się. Kiedyś pamiętam sprzedawali taką serie z Marvela w której były różne figurki, pierwszy numer był chyba ze spider manem. Mogliby otworzyć jakiś "oficjalny" sklep.

ocenił(a) film na 9
Miwen

Wolisz odsłony filmowe bo nie masz pieniędzy na komiksy??? FU CK LOGIC

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

A dlaczego miałbym lubić komiksy marvela, skoro ich nie kupuje? Mam lubić coś o czym nie mam zielonego pojęcia?

ocenił(a) film na 9
Miwen

Ale piszesz ze wolisz ekranizacje, jak mozesz wolec jedno od drugiego skoro tego nie znasz...

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

No to w takim razie źle się wyraziłem, może inaczej - Nie mam zdania na ich temat.

Miwen

Ja osobiście wolę komiksową Scarlet Witch :]

ocenił(a) film na 10
Miwen

Jedyne, co mogłabym ci polecić, to sprawdzić marvelowe figurki z serii Funko Pop. Nie mają ruchomych elementów poza głową xD
Moim zdaniem, są po prostu słodkie, cena też niezbyt wysoka (sama mam Lokiego, Thora i Lady Sif, ale zamierzam powiększyć kolekcję). Jeśli chodzi o sklepy, to kojarzę tylko dwa:
www.dystryktzero.pl i www.aliensgroup.pl
ale nie wiem, czy znajdziesz tam odpowiednie dla ciebie figurki.
Warte uwagi są jeszcze figurki Hot Toys, ale chcąc kolekcjonować te figurki, można zbankrutować...