Ponoć Saoirse Ronan nie zagra w Avengersach. Na jej miejscu ma pojawić się Elizabeth Olsen.
Czy ktoś może to potwierdzić? :)
Podobno Ronan odmówiła, a E. Olsen jest w końcowej fazie negocjacji, jednak póki co Marvel niczego oficjalnie nie ogłosił tak, więc można, teoretycznie, uznać informacje o rozmowach Olsen za plotki.
Ja pierdziele oni na oczy Scarlet Witch widzieli? Już Beyonce bardziej do tej roli pasuje. Wanda jest kobietą nie dziewczyną, ma dzieci, jest w połowie CYGANKĄ, przypominam. Ludzie, ja się nie zgadzam na Elizabeth :c
A ja się z tobą nie zgodzę. Masz rację, Elizabeth nijak wygląda jak Wanda, ale czy ktokolwiek oprócz Wolverine'a i Mystique przypominał komiksowe postacie? Jakoś nie zauważyłem. Ważne, żeby zagrała ją dobra aktorka, bo wtedy mamy szansę na jej pojawienie się w kilku filmach z kolei. Poza tym magia charakteryzacji już nie raz mnie pozytywnie zaskoczyła. :)
No jest kilka innych postaci oprócz Wolverina i Mystique. Generalnie Marvel niezły jest w te całe castingowe klocki, dlatego nie mogę zrozumieć akcji z Elizabeth. Scarlet Witch to moja ulubiona postać, dlatego BARDZO mi zależy na tym, żeby ją dobrze obsadzili.
Wanda to również jedna z moich ulubionych postaci i myślę, że skoro Elizabeth została uznana za odpowiednią w roli, to się sprawdzi. Widziałem ją w kilku filmach i jestem nastawiony pozytywnie. :D