Na początku byłem nastawiony negatywnie, ale po nowych zwiastunach i plakatach-TAK! Myślę że będzie ok.
Z wyglądu taka se, tzn. mogło być lepiej. Co mnie bardzo ciekawi, to jak zagra, ile będzie miała czasu ekranowego i czy jej moce zostaną dobrze przedstawione. Aktorka niezbyt popularna miejmy nadzieję, że się sprawdzi. Ufam ci Joss nie spieprz tej postaci.
na samiutkim początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona, bo np. Ronan bardziej mi się widziała w tej roli.
Jednak tak jak już jeden przedmowca napisal, po kilku trailerach, wywiadach, zwiastunach coraz bardziej do mnie przemawia, i fakt- zobaczymy jak jej postać zostanie przedstawiona w filmie.
tez mialem tak samo jak ty nie wiedzialem czy ona nadaje sie do tej roli, ale jak ogladalem zwiastuny to moim zdaniem bedzie ok ciekawe czy quicksilver umrze czy nie piszcie swoje propozycje ale josh weddon mogł wziąść do roli kogoś innego a nie kick assa może 3 olsenowa nie stanie sie taka jak jej siotry
Czy ty możesz używać interpunkcji? sam czasem o niej zapominam, ale gdzie nie gdzie piszę je jeśli to konieczne. Ciebie proszę o to samo, bo twoich postów się czytać nie da :(
Jak dla mnie zaraz po Black Widow jeśli chodzi o filmowe uniwersum ale marvel traktuje ogólnie wszystko razem. Jak dla mnie Skye i May są dużo od niej lepsze. Ale Black Widow zawsze na pierwszym miejscu u mnie :)
chociaż ja i tak póki co wolę Skye i May :) moje ulubione agentki w serialu Agenci Tarczy :)