Po pierwsze – zdaniem redakcji Bleeding Cool w filmowym „Captain America: Civil War” pojawi się znacznie więcej super-bohaterów niż sądzimy. Dotychczas potwierdzeni herosi to Kapitan Ameryka (kto by przypuszczał) Czarna Wdowa, Iron Man, Falcon, Hawkeye oraz debiutujący Czarną Panterę. Opierając się na spoilerach to dopiero wierzchołek góry lodowej.
Innymi postaciami pojawiającymi się na planie mają być Hulk, Scarlet Witch, Thor, War Machine, Wasp (?!) oraz… czternastoletni Peter Parker. Ten sam, który lada moment zostanie Spider-Manem. Przyznam, że tego się nie spodziewałem. Chyba większość z nas oczekiwała młodego Parkera, ale nie aż tak młodego. Z drugiej strony wiek już teraz zaczyna być problemem dla takich aktorów jak Downey Junior. Czyżby Marvel do spółki z Sony Pictures planowali stworzyć kinowego herosa na długie lata?
Niestety nie mogę tego wkleić bo piszę mi tak
Niestety Twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go, aby opublikować wypowiedź. Dowiedz się więcej o zasadach publikacji postów w FAQ.
Na pewno ich nie będzie,chodź no nie wiem w każdym razie jeśli by byli to chyba wszyscy bohaterowie Marvela będą a też wszędzie podają że Quicksilver zginie
możesz dać link zresztą to zapewne plotki, Thor i Hulk będą w tym czasie gdzie indziej.
http://naekranie.pl/aktualnosci/avengers-czas-ultrona-spoilerowe-plotki-o-filmie -i-kolejnych-produkcjach-marvela o chyba ten news