PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211569
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Czyżby legenda amerykańskiego komiksu superhero, Stan Lee, zdradził plany Marvel Studios
co do filmów Fazy Trzeciej tym samym potwierdzając tytuły, które do tej pory nie wychodziły poza
sferę plotek?
Zapytany o to, czego fani filmów w uniwersum Domu Pomysłów mogą się spodziewać, Stan
Lee stwierdził, że nie jest częścią procesu decyzyjnego i w dużej mierze czeka na kolejne
premiery z zapartym tchem, jak fani. Wie jednak, że w Marvel Studios pracują fani, którzy nie
dadzą skrzywdzić swoich ulubieńców. Następnie zaczął wymieniać tych, nad którymi prace
trwają obecnie: Guardians of the Galaxy, Ant-Man, Doctor Strange i Black Panther.

Marvel Studios nigdy nie potwierdziło oficjalnie, że pracuje nad filmami "Doctor Strange" i
"Black Panther". Wypowiedź Stana Lee jest więc kolejnym potwierdzeniem pochodzącym z
nieoficjalnych kanałów.
http://marvelcomics.pl/news/index/id/21587/Stan-Lee-sie-wygadal?

ocenił(a) film na 10
wort801

Coraz więcej jest takich informacji i plotek na temat Dr. Strange'a i BP, pewnie oficjalnie to ogłoszą na Comic-Con'ie.
Zastanawia mnie tylko jak oni chcą te wszystkie filmy dać w III fazie, bo jak na razie są tylko 4 daty a filmów z sześć cz siedem.
Chyba, że nie wszyscy starzy bohaterowie dostaną sequel (Thora, CA, GoG)

mateusi91

thora licze i kapitana też na kolejne części ironman też mógłby miec kolejną części taką mam nadzieje :)

ocenił(a) film na 10
wort801

Liczę bardziej na Thora niż CA, dwójka zapowiada się znakomicie. Zobaczymy za kilka miechów co z tego będzie. Ale wydaje mi się, że obaj dostaną po sequelu, a CA będzie przed samymi Avenami.

mateusi91

też tak myślę ::)