Czyżby legenda amerykańskiego komiksu superhero, Stan Lee, zdradził plany Marvel Studios
co do filmów Fazy Trzeciej tym samym potwierdzając tytuły, które do tej pory nie wychodziły poza
sferę plotek?
Zapytany o to, czego fani filmów w uniwersum Domu Pomysłów mogą się spodziewać, Stan
Lee stwierdził, że nie jest częścią procesu decyzyjnego i w dużej mierze czeka na kolejne
premiery z zapartym tchem, jak fani. Wie jednak, że w Marvel Studios pracują fani, którzy nie
dadzą skrzywdzić swoich ulubieńców. Następnie zaczął wymieniać tych, nad którymi prace
trwają obecnie: Guardians of the Galaxy, Ant-Man, Doctor Strange i Black Panther.
Marvel Studios nigdy nie potwierdziło oficjalnie, że pracuje nad filmami "Doctor Strange" i
"Black Panther". Wypowiedź Stana Lee jest więc kolejnym potwierdzeniem pochodzącym z
nieoficjalnych kanałów.
http://marvelcomics.pl/news/index/id/21587/Stan-Lee-sie-wygadal?
Coraz więcej jest takich informacji i plotek na temat Dr. Strange'a i BP, pewnie oficjalnie to ogłoszą na Comic-Con'ie.
Zastanawia mnie tylko jak oni chcą te wszystkie filmy dać w III fazie, bo jak na razie są tylko 4 daty a filmów z sześć cz siedem.
Chyba, że nie wszyscy starzy bohaterowie dostaną sequel (Thora, CA, GoG)
thora licze i kapitana też na kolejne części ironman też mógłby miec kolejną części taką mam nadzieje :)
Liczę bardziej na Thora niż CA, dwójka zapowiada się znakomicie. Zobaczymy za kilka miechów co z tego będzie. Ale wydaje mi się, że obaj dostaną po sequelu, a CA będzie przed samymi Avenami.