PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211564
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

A więc w filmie potwierdziły się spekulacje. Vision ma na głowie jeden z kamieni nieskończoności. No i teraz można pospekulować dalej, a właściwie powiedzieć coś pewnego: Visiona zniszczy Thanos.

Zgrywus90

Są spekulacje że w civil war pojedzie w kosmos... A więc w Gotg2 Thanos go zabije...
Albo nawet w civil war po napisach

Zgrywus90

Sorry ale uwaga Spoiler Thanos będzie miał raczej wszystkie kamienie wiec zniszczy raczej Visiona ale Tony będzie mógł jakoś go naprawić.

ocenił(a) film na 8
wort801

A Vision bez kamienia nie funkcjonuje?

Belief

Powinien ale Thonos przy okazji go zniszczy ( nie wyobrażam sobie żeby Thanos darował mu życzę) miałem na myśli że odbudowa Visiona nie będzie łatwa to nie jest zwykły robot.

ocenił(a) film na 8
wort801

Może wcześniej któryś z avengersów mu odbierze ten kamień np. jak się zorientują, że Thanos go szuka. I będą chcieli go jakoś wykorzystać.

Belief

Jeśli nawet to myślę tylko o dwóch postaciach które by to zrobili Thora i Dr Strange

ocenił(a) film na 8
wort801

A czemu tylko oni? A np. Tony?

Belief

Tony jest inteligentny ale według mnie on nie powinien przy tym się bawić a lepiej to mogą wykorzystać thor i Dr Strange przy mocnieniu swoich umiejętności,

ocenił(a) film na 8
wort801

Aaa w ten sposób.

ocenił(a) film na 9
Zgrywus90

A zauważyliście że wszystkie pierwsze litery kamieni nieskończoności układają się w imię THANOS? Ciekawe prawda? :)

Himiteshu

Teseract
H
Aether(Eter)
N
Orb
Scepter

ocenił(a) film na 9
LordVader345

http://www.youtube.com/watch?v=4fVXVKm7Dko

użytkownik usunięty
Himiteshu