obie fajne,w czasie ultrona Wanda była fajnie ubrana,brał bym ją ale na koncu troche nie podobna do siebie,czarna wdowa za to jest ciągle hot,trudne pytania tu dajecie :P
Natasha,szkoda że Wanda była nie do końca wykorzystaną postacią ale Elizabeth w tej roli była prześwietna
Trudne pytanie :/ Dotąd Natasha była moją ulubioną bohaterką, ale po obejrzeniu Age of Ultron bardziej polubiłem Wandę :)
Po co się tak spinasz? Jestem wielkim komiksowym geekiem, więc film bardzo mi się spodobał. Doskonale rozumiem, że film może nie być w twoim guście, ale żeby od razu tak naskakiwać? Typowy przejaw polskiego cebulactwa, kolego. Sumując, radzę czasem trochę pomyśleć, zanim zaczniesz coś pisać ;)
Wanda, bo jest nową ciekawą postacią. Jestem ciekaw co dalej z nią zrobią w serii.
Johansson jest The Hotest one wśród młodych aktorek Hollywood, a w MCU jako Natasha w szczególności... Ale panna Olsen też jest grzechu warta... W remake'u Oldboya pokazała na moment swoje walory i muszę stwierdzić, że są idealne, plakat z Nią topless powinien wisieć w poczekalni kliniki chirurgii plastycznej...