Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212455
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Przed chwilką założyłem ten temat na Forum-Inne, ale myślę, że to też w miarę adekwatne forum.
Dopiero wchodzę w świat komiksów Marvela i zależy mi na jakiś dobrych komiksach, które pomogą mi zorientować się w świecie każdego z bohaterów. Żadnych historii nawiązujących do wcześniejszych, kluczowych wydarzeń, żadnych ciągłości fabularnych i zakończeń typu "ciąg dalszy nastąpi". Mają to być zamknięte historie, dobrze by było gdyby to było origin story. Jak dotąd z tej kolekcji czytałem "Daredevil: Odrodzenie", "Daredevil: Diabeł stróż", "Ghost rider: Droga ku Potępieniu (albo do Piekła- nie pamiętam teraz)" i "Wolverine: Broń X".

użytkownik usunięty
szmyrgiel

http://www.filmweb.pl/film/Avengers%3A+Czas+Ultrona-2015-637247/discussion/Wielk a+kolekcja+komiks%C3%B3w+Marvela-+co+polecacie,2626152

już są na forum dwa takie same tematy :P pewnie założyłeś drugi bo go nie widać ale jak zmienisz na najnowsze wypowiedzi to będzie widoczny to są właśnie skutki głupich zmian fw...

Za pierwszym razem jak wstawiłem nie było widać i pomyślałem, że temat się nie założył na skutek zakłóceń w internecie, albo po prostu coś pomyliłem. To już nie jeden raz. Btw Daje FW dislike za brak edytowania wstawionego tekstu.

użytkownik usunięty
szmyrgiel

ależ założył się temat, po prostu jest opcja najlepsze/najnowsze wypowiedzi, i póki temat twój niedostanie lajka nie będzie na opcji najlepsze wypowiedzi!