Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212449
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Witam serdecznie. Mam pewną wątpliwość po kolejnym obejrzeniu RDJ 3 tzn IM 3. Chodzi mi o zbroję. Skoro w końcówce filmu Tony niszczy wszystkie swoje zbroje poprzez komendę: Nowy Początek, to skąd w następnej części Avengers Tony będzie je miał by walczyć z Hulkiem ?

ocenił(a) film na 8
Kolejorz168

na końcu Iron Man 3, gdzie wyrzuca płytkę magnetyczną w przepaść, gdzie zburzono jego dom, znajduję śrubokręt. Co oznaczało że będzie jeszcze budował zbroję, i gdy odjeżdza samochodem zabierając w przyczepce gdzie zabierza Jarvisa, i swoje potrzebne sprzęty. Jasne że to nie koniec ;)

ocenił(a) film na 9
alex_29_filmweb

W sumie faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi,mój błąd :) dzięki w takim razie za przypomnienie tej ważnej sceny

ocenił(a) film na 8
Kolejorz168

nie ma za co ;)

ocenił(a) film na 9
Kolejorz168

Zbroje w IM3 zostały wszystkie zniszczone, ale pozostaje jeszcze jego wieża w New York czyli ,,Stark Tower,, lub ,,Avengers Tower,, , w której tam może (a raczej na pewno) ma kilka sztuk zbroi.

Kolejorz168

Stać go na nową zbroje :)

kamilx98

Tak bedzie mial dwie nowe zbroje jedna do walki z hulkiem ( hulkbuster) a druga swoja ktora zbuduje pozdrawiam

marvelfan_filmweb

Do tego zbuduje Ultrona, nie zdziwię się jak ultron przejmie kontrole nad innymi zbrojami Starka. Jak i powieli ich ilość co można wnioskować po trailerach.

ocenił(a) film na 9
Kolejorz168

To nowa zbroja - Hulkbuster, on ciągle coś buduje przecież