Witam serdecznie. Mam pewną wątpliwość po kolejnym obejrzeniu RDJ 3 tzn IM 3. Chodzi mi o zbroję. Skoro w końcówce filmu Tony niszczy wszystkie swoje zbroje poprzez komendę: Nowy Początek, to skąd w następnej części Avengers Tony będzie je miał by walczyć z Hulkiem ?
na końcu Iron Man 3, gdzie wyrzuca płytkę magnetyczną w przepaść, gdzie zburzono jego dom, znajduję śrubokręt. Co oznaczało że będzie jeszcze budował zbroję, i gdy odjeżdza samochodem zabierając w przyczepce gdzie zabierza Jarvisa, i swoje potrzebne sprzęty. Jasne że to nie koniec ;)
W sumie faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi,mój błąd :) dzięki w takim razie za przypomnienie tej ważnej sceny
Zbroje w IM3 zostały wszystkie zniszczone, ale pozostaje jeszcze jego wieża w New York czyli ,,Stark Tower,, lub ,,Avengers Tower,, , w której tam może (a raczej na pewno) ma kilka sztuk zbroi.
Tak bedzie mial dwie nowe zbroje jedna do walki z hulkiem ( hulkbuster) a druga swoja ktora zbuduje pozdrawiam
Do tego zbuduje Ultrona, nie zdziwię się jak ultron przejmie kontrole nad innymi zbrojami Starka. Jak i powieli ich ilość co można wnioskować po trailerach.