PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211738
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Witam wszystkich.. jestm fanem Marvela i wszystkich filmów Dc..
od ponad 10 lat... nawiązując do waszych spekulacji na temat nowych bochaterów i ultrona...
sądze..że bochaterow brakuje... świetnie by pasowali.. Volverin... Speider-Man...natomiast wątpie żebi Punischer.. lub Ghost Reider... czy choćby Blade byli brani pod uwage oni nie pasują ... do świata avengers.. wiem w komiksach wiele razy grali razem... ale to nie to... a co do ultrona... sądze że tony stark chciał zrobić coś pożytecznego... a wyszło jak zwykle...

ocenił(a) film na 9
kolo_20

To vision w komiksie stworzył Ultrona a nie Stark, Wolverine i Spider-Man nie mogą być bo Marvel Studios nie ma do nich praw. W drugiej części będzie Quicksilver i Scarlet Witch na pewno, jakieś ploty słyszałem o powrocie War Machine i bardzo mozliwe jest ze Falcon z drugiego Kapitana Ameryki będzie też. Pozdrawiam

Himiteshu

Odwrotnie: to nie Vision stworzył Ultrona, ale Ultron Visiona. Sam Ultron natomiast został stworzony przez Hanka Pyma (Ant-Mana), ale tu, jak sądzę, raczej przedstawią jakąś inną genezę tej postaci (skoro Ant-Man ma zadebiutować w swoim solowym filmie).

ocenił(a) film na 6
Himiteshu

Ultrona stworzył Hank Pym (pierwszy Ant-man), a Ultron stworzył Visiona.

ocenił(a) film na 9
Ghostface_22

A no tak , pomyłka

ocenił(a) film na 6
Himiteshu

spoko :)

kolo_20

żeby te postacie były w filmie by musieli zrobić coś jak w grze marvel ultimate aliance

kolo_20

Oby Marvel wydał słownik ortograficzny, może zostałbyś też jego fanem na początek. Przepisz to jeszcze raz, bez błędów ortograficznych i z poprawną interpunkcją, bo tego bełkotu nie da się czytać.

ocenił(a) film na 7
Mistel

Nawet Wolverine i Spider-man, jest z błędem. Myślę że słownik od Marvela nic by nie dał.

ocenił(a) film na 10
kolo_20

Zgadzam się z tobą co do tego że Wolverine i (Niesamowity)Spider-Man świetnie by pasowali do Avengersów.

kolo_20

Nie czepiam się tego zazwyczaj, ale tu aż oczy bolą od tych byków... .