Najpierw wybieramy jedną postać z FILMU Avengers, potem gdy będzie 12 postaci trafiają one do trzech grup, po 2 pary. Potem się dowiecie co dalej.
Mój głos to Wanda Maximoff / scarlet witch
Najlrpsze to masz ty,Belief,wort i thorin. Ja też bym takie zrobił ale brak pomysłu ja mam.
Chociaż ma parę w planach
Wiem, to moje pierwsze głosowanie. Ale jeśli chcecie coś napisać to nie, że to głosowanie jest bezsensu, tylko jaka jest wasza ulubiona postać.
Czyli na razie mamy:
1.Wanda Maximoff / scarlet witch
2.Vision
3.Natasha Romanoff / black window
4.Steve Rogers / Captain America
Już tylko 8 postaci. Mam nadzieje, że jeszcze ktoś dołączy :)
No na pewno może uzupełnić ubytki w tkance, a może coś innego mu "nada życia". Zobaczymy :) Według mnie przeżył
Na tym polega logika Marvela: "Zabijmy go, a niespodziewanie ożyje on za dwa filmy, to będzie takie nieprzewidywalne" teraz to sobie zmyślam i krytykuje, ale wolę żeby te postacie żyły niż nie ...
Słyszałam, że w "Civil War" będzie jego pogrzeb :'(
Mam wielką nadzieję, że to nie jest prawda, bo go BARDZO polubiłam. Nie zasłużył na śmierć, ponieważ uratował Hawkeye'a i tamtego małego chłopca. Jego czyn był słuszny, bo Hawkeye ma żonę i troje dzieci. Mimo to jestem załamana. Za każdym razem, gdy to oglądam płaczę. MUSZĄ GO OŻYWIĆ!!! Nie ma innej opcji.
A, prawie zapomniałam. W serii "Spiderman" wszyscy giną naprawdę.
Mam nadzieje, że to z pogrzebem to nieprawda. Ale niestety w "Civil War" Nie ma go w obsadzie.
Ja myślę, że może Doktor Strange pomoże Wandzie w pełni korzystać ze swoich mocy i wtedybędzie mogła ożywić Pietra. :)
Nie musi być narazie w obsadzie, bo można zrobić z nim scenkę dodatkową, więc później by go dodali. A jak jesteśmy już przy scenach dodatkowych to jak wam się podobały z Ant-mana?
Ja jeszcze nie widziałam tego filmu, ale wiem, że jest na pewno nawiązanie do CW. Widziałam tylko po angielsku i to słabej jakości, a u mnie w kinie trzeba wychodzić już na tych pierwszych napisach, więc nie będę mogła obejrzeć :'(
Naszczęście to nie jest seria Spider-Man :D no ale tamto tworzyło Sony a to Marvel ;)
I tak w ogóle dzięki za info z pogrzeben, ale Nick też "leży"
w piachu.
To mi się bardziej podoba ;) (w sumie to nie, no ale)
A tak apropo ponoć Quicksilver wolał sam pracować więc może narazie nie będzie się pojawiał
http://www.gloskultury.pl/kim-wlasciwie-sa-ci-nowi-w-avengers/
w sumie pół na pół bo podobno ma kontrakt na pare filmów i pytany przez dziennikarzy powiedział ze nie moze o tym mowic bo marvel go zabije a z drugiej strony Kevin mowił ze na 100 % nie wroci :(
Loki !!!
(Wybrałabym Cap'a lub Backy'iego, ale ten 1. już się pojawił, a tego drugiego nie było w Avengers :'( )