Co byśmy chcieli, to mało ważne, większość pewnie Wolverine'a, Spidermana i F4, co jest na tę chwilę niemożliwe, ale z tego, co możliwe, to ja osobiście chciałbym zobaczyć:
Sentry'ego - byłego członka New Avengers i Dark Avengers, najpoteżniejsza postać na Ziemi, pierwszy superbohater w świecie Marvela. Mało znana postać, ale trafiał na kiepskich scenarzystów i potencjał tej postaci w komiksach nigdy nie został dobrze wykorzystany, a postać ta ma wszelkie predyspozycje do bycia na topie.
Chciałbym zobaczyć też Doctora Strange'a, co jest bardzo prawdopodobne, możliwe że dołączy do The Avengers w części trzeciej, gdzie również prawdopodobnie połączą siły z Guardians of the Galaxy, Avengers i Strange w walce z Thanosem.
Black Bolt na pewno - król Inhumans, trzecia najpotężniejsza postać na planecie. Film Inhumans na pewno powstanie, a będą oni Marvelowską (studio) wersją X Men'ów Foxa, więc spotkanie go i zapoznanie w Avengers byłoby fajne.
Ghost Ridera - Rider wrócił do rąk Marvela i w końcu może zostać prawidłowo wykorzystany, a w Avengers zbyt mało jest właśnie takich nadprzyrodzonych istot, właściwie to nie ma.
O tak mam nadzieję, że Ghost Ridera jeszcze jakoś fajnie pokażą i wykorzystają, bo o ile 1 była jak dla mnie bardzo fajna, to 2 była totalnym nie porozumieniem.
A Strange'a też bardzo chciałbym zobaczyć i nie mogę się doczekać filmu.