PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211577
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

hej mam pytanie jakich bohaterów chcielibyście widzieć w 3 części Avengers .???

ocenił(a) film na 6
kolo_20

Co byśmy chcieli, to mało ważne, większość pewnie Wolverine'a, Spidermana i F4, co jest na tę chwilę niemożliwe, ale z tego, co możliwe, to ja osobiście chciałbym zobaczyć:

Sentry'ego - byłego członka New Avengers i Dark Avengers, najpoteżniejsza postać na Ziemi, pierwszy superbohater w świecie Marvela. Mało znana postać, ale trafiał na kiepskich scenarzystów i potencjał tej postaci w komiksach nigdy nie został dobrze wykorzystany, a postać ta ma wszelkie predyspozycje do bycia na topie.

Chciałbym zobaczyć też Doctora Strange'a, co jest bardzo prawdopodobne, możliwe że dołączy do The Avengers w części trzeciej, gdzie również prawdopodobnie połączą siły z Guardians of the Galaxy, Avengers i Strange w walce z Thanosem.

Black Bolt na pewno - król Inhumans, trzecia najpotężniejsza postać na planecie. Film Inhumans na pewno powstanie, a będą oni Marvelowską (studio) wersją X Men'ów Foxa, więc spotkanie go i zapoznanie w Avengers byłoby fajne.

Ghost Ridera - Rider wrócił do rąk Marvela i w końcu może zostać prawidłowo wykorzystany, a w Avengers zbyt mało jest właśnie takich nadprzyrodzonych istot, właściwie to nie ma.

ocenił(a) film na 10
Frieza

O tak mam nadzieję, że Ghost Ridera jeszcze jakoś fajnie pokażą i wykorzystają, bo o ile 1 była jak dla mnie bardzo fajna, to 2 była totalnym nie porozumieniem.
A Strange'a też bardzo chciałbym zobaczyć i nie mogę się doczekać filmu.

kolo_20

Dr Strange
Ant man
Wasp
Miss Marvel
Spider-woman
She Hulk

kolo_20

Sentry
Hulk
Ant Man
Spider Man