Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212455
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

mam pytanie czy ta część jest lepsza od pierwszej

użytkownik usunięty
norek112

http://www.filmweb.pl/film/Avengers%3A+Czas+Ultrona-2015-637247/discussion/Aveng ers+Czas+Ultrona+ankieta,2635228#post_13466140

tu założyłem temat z pytaniem podobnym, jest już pierwsza wypowiedz i wychodzi na to że tak

użytkownik usunięty
LordVader345

a widziałeś film że mówisz?

Tak sądze

ocenił(a) film na 9
norek112

idź do kina i sam się przekonaj

norek112

Spotkałem się z wieloma recenzjami i opiniami, że tak, chociaz nie wszyscy tak sadza. Podobno jest wiecej akcji i rozwałki.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

i to mi wystarcza:) od takich filmów niczego więcej nie wymagam

norek112

Ja tak samo. Liczy się dobra zabawa :)

użytkownik usunięty
norek112

dokładnie według mnie od takich filmów nie powinno się wymagać zbyt wiele, to ma być czysta płynna i dobra rozrywka chociaż marvel ostatnio zaczyna się rozwijać, Martin Freeman ma zagrać w Civil War więc kto wie ile marvel tym zyska :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

z tego co widzę to na RT ma 75 % a jak na tą ekhem wątpliwej wiarygodności stronę to bardzo dobrze 8.2 na imdb jest bardzo dobrze :)

zpycialec

Niejeden film miał na rotten około 20-30 % a okazał się - przynajmniej dla mnie - bardzo dobry. Niejeden miał też około 55% a dzisiaj stanowi jeden z moich ulubionych.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

opinie są wyważone :) czyli jest dobrze

użytkownik usunięty
norek112

Niet.

użytkownik usunięty

z tego co wiem opinie są wyważone, na imdb widziałem parę 1/10 wnioskuję że to fanatycy dc, różnie może być.... chociaż czytałem gdzieś że jest naszpikowany zbytnio efektami to zle wróży...

norek112

Każdy ma inne gusta i co innego się podoba, ale dla mnie było więcej dynamiki, akcji, walki, etc. Była bardziej rozwinięta od 1, i niektóre momenty naprawdę zapierały dech w piersi. Osobiście, wolę część 2. ;)

użytkownik usunięty
Antosiaf

a lepszy według ciebie Zimowy Żołnierz? czy Age Ultron?

Hmm. Oba filmy były bardzo dobre, ale chyba Zimowy Żołnierz, zaskoczył mnie bardziej.