Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212455
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Będzie Loki w filmie? Nie pytam się kiedy się pojawi, co będzie robił ale czy wgl wystąpi. W obsadzie go nie znalazłam (może przeoczyłam) ale znalazłam w necie info, ze wystąpi w dwóch częściach avengers...

ocenił(a) film na 8
anahi1413

Jest tylko przez 2-3 sekundy. Ludzie go nawet nie zauważają. Ja bym określiła, że go nie ma.

anahi1413

Jedni mówia, ze jest, drudzy, że nie ma.

ocenił(a) film na 9
anahi1413

Nie, dlaczego miałby?

Himiteshu

A dlaczego nie? Poza tym Loki zaraz po Iron Manie to MOJA ulubiona postać i poprostu miałam nadzieję, ze tu tez sie pojawi.

ocenił(a) film na 10
anahi1413

Nie ma żadnego Lokiego, myślisz że taki aktor jak on zgodziłby się na występ w filmie przez 2 sekundy?

Eph

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nigdzie nie napisałam, że Tom pojawia się na 2 sekundy. Zapytałam się czy wgl bedzie grał.

ocenił(a) film na 5
Eph

nagrał całą scenę ale została usunięta i będzie w wydaniu rozszerzonym z alternatywnym zakończeniem.

użytkownik usunięty
Dochuu

dawno cię nie było na forum :)

ocenił(a) film na 5

studia i dwie prace mnie wyniszczajo :D ale wracam, wracam ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Himiteshu

Następny bez umiejętności dokładnego czytania...

użytkownik usunięty
anahi1413

spokojnie, nie zwracaj uwagi na niego, to jest forum na którym możesz wyrazić swoje zdanie, ja też bardzo lubię Lokiego, najbardziej Black Widow rzecz jasna ale Lokiego uwielbiam, jestem zawiedziony że go nie będzie :P

Powinnam przyzwyczaić się, że w Internecie a szczególnie na forum niektórzy ludzie sieją tylko wredotę i nienawiść ale nadal mnie dziwi jak można wykazywać się takim buractwem. Przynajmniej zobaczymy go w materiałach dodatkowych:D

użytkownik usunięty
anahi1413

do tego jeszcze przez wejście spider mana do mcu na Lokiego trzeba czekać do listopada 2017 roku czyli jak będzie trzecia część Thora :( to smutne

Himiteshu

Jaki "durny" temat? Zadałam proste pytanie. Jeżeli nie potrafisz na nie udzielić odpowiedzi to się nie wychylaj. Proste? Dla większości proste.

użytkownik usunięty
Himiteshu

zaśmieca? jeden temat założył i ma do tego prawo...

użytkownik usunięty
Himiteshu

Nie nauczyli Cię kultury wypowiedzi? Wyobraź sobie, że nawet w Internecie wykształceni ludzie coś takiego używają. Złota zasada - jeżeli nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj.

ocenił(a) film na 9
anahi1413

Ależ ja właśnie mam

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Himiteshu

Na jakiej podstawie uważasz mnie za fanboya do tego obrażasz? Zwróciłem tobie uwagę, bo zachowujesz się chamsko w stosunku do tej dziewczyny, teraz i mnie! A jeśli masz słabe nerwy to zrób sobie przerwę od tego forum!

Himiteshu

Spokojnie. Jezeli on nas obraża bez powodu to znaczy, że z nim jest cos nie tak. My w każdym razie nie mamy sobie nic do zarzucenia a do niego ta nienawiść jeszcze kiedyś powróci.

użytkownik usunięty
anahi1413

Wpisy mu zablokowali ma na co zasłużył

anahi1413

Nie. Usuneli ją z montaży z powodu ogromu wątków i postaci

LordVader345

Dziękuję za odpowiedź:)

anahi1413

Ale pokażą ją na dvd

LordVader345

Oo to super!

anahi1413

Potwierdzam też o tym czytałem.

LordVader345

Masz może źródło?

kamilxxx09

Nie pamiętam na jakiej stronie...
Ale jeśli się nie pojawi na dvd to chyba w sceanch rozszerzonych na blu-ray

użytkownik usunięty
kamilxxx09

http://screencrush.com/avengers-2-dvd-blu-ray/

tu masz ale tu chyba to nie pisze, ale mniej więcej pisze co ma pisać :)

ocenił(a) film na 8
LordVader345

"Nie. Usuneli ją z montaży z powodu ogromu wątków i postaci"

Okazuje się, że usunęli ją z powodu nacisku marvela. Whedon ją chciał i o nią walczył.

Belief

Przecież mówię.

A Jossowi udała się tylko śmierć... Spoiler.