Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212456
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

tylko mam problem, nie wiem którego quicksilvera lubie bardziej :|

Waldekgie

Ja bym wybrał z x-men bo tamten... Ech. ;(
Ale może piwróci w Agentach.

Poza tym ten z x-men jest sxybszy od tego z Avengers

ocenił(a) film na 10
LordVader345

jest szybszy, ale są tak samo zajebiści!
no szkoda ze go.. ale w komiksach to nigdy nie jest problem :D

ocenił(a) film na 4
Waldekgie

Ten z Avengers kompletnie bezbarwny. Ja nie mam watpliwosci, ktory byl fajniejszy.

DarthDream

Dlaczego tak uważasz? Nie sądzisz, że to bardziej wina tego, że nie miał zbyt wiele czasu w filmie? Jego postać nie została nawet rozwinięta, a już....tego tego....

ocenił(a) film na 4
lisekplhehe

No wlasnie nie byla rozwinieta i w tym tkwi problem. Bo gdyby byla, to nie wydawalby sie taki nijaki.

użytkownik usunięty
DarthDream

Daj spokój, po co rozwijać postać, jak można dać mu dres z Hummela i adidasy do biegania? :v Stylizacja a'la człowiek Europy Wschodniej. :D

ocenił(a) film na 9
Waldekgie

Ja zdecydowanie tego z X-menów chociaż ten tutaj jest bardziej bohaterski. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

widzicie, bo ja lubie obydwóch tak samo.

ocenił(a) film na 8
Waldekgie

ja obu tak samo, nie potrafię wybrać, oboje są świetni :D
i mam nadzieje że Quicksilver z rodziny Marvela powróci.

alex_29_filmweb

ja lubie quicksilvera w obydwu rolach aktorow i evansa i johannsona ale bardziej tego z x menow bo bylo widac ze to quicksilver :D

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

niby tak, ale patrząc Quicksilver z X-menow był aż tak szybki że cała akcje z Raven mógł załatwić bez żadnego wysiłku :D a Quicksilver z Avengersów miał jednak w sobie troche tego "człowieczeństwa" bo widać że się troche męczy. No ale w końcu Quicksilver w X-menach był stuprocentowym mutantem, a w Avengerach jego moc wynikła z eksperymentów i badań.