mam pytanie czemu nie chcą dać spider-mana przecież on też należy do uniwersum marvela ;p
może jak zobaczą że ich filmu zarabiają słabo w porownaniu z disneyem to rusza dupe do roboty i wlacza go w kanon
Serio? TAS odniósł ogromny sukces który zapewnił mu 3 kontynuacje. Sony już dawno stwierdziło, że nie ma najmniejszego zamiaru oddawać praw do pająka.
lol? sukces? owszem sporo zarobil. ale filmy marvelowskie beda zarabiac jeszcze wiecej i juz zarabiaja mase...miliardy
i nie musza ku..wa oddawac, czy ty umiesz kuzwa czytac? właczyc w kanon, nie znaczy oddawac disneyowi
TAS w porównaniu do filmów z poprzedniej trylogii zarobił mało. Dogadanie się z Marvelem byłoby rozsądne. Mogę się założyć,że 2 część Thora i Kapitana w Ameryce zarobi na poziomie TAS. Nie wspominając o Avengers i IM.
za lokiego thor 2 zarobi wiecej...bardzo popularny si stal....
kapitan ameryka z jakis powodow tez zarobi wieccej
Dzięki filmowi "Avengers" mnóstwo osób zainteresowało się poprzednimi filmami Marvela i kolejnymi(2 faza). Marvel najbardziej ryzykuje GoG ale i tak powinien się przynajmniej "zwrócić" :)
Wbrew pozorm GoG ma spore szanse na sukces. Komiks ostatnimi czasy wystrzelił jakościowo (w najbliższym czasie Gaiman zacznie w nim maczać palce;), z tego co wiem ma niemałe grono wielbicieli i daje do dyspozycji alternatywną grupę bohaterów.