PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211569
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

spider-man

ocenił(a) film na 10

mam pytanie czemu nie chcą dać spider-mana przecież on też należy do uniwersum marvela ;p

wolverine11

ponieważ teraz inne studio ma to nie go prawa

wort801

może jak zobaczą że ich filmu zarabiają słabo w porownaniu z disneyem to rusza dupe do roboty i wlacza go w kanon

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

Serio? TAS odniósł ogromny sukces który zapewnił mu 3 kontynuacje. Sony już dawno stwierdziło, że nie ma najmniejszego zamiaru oddawać praw do pająka.

Dealric

lol? sukces? owszem sporo zarobil. ale filmy marvelowskie beda zarabiac jeszcze wiecej i juz zarabiaja mase...miliardy

Dealric

i nie musza ku..wa oddawac, czy ty umiesz kuzwa czytac? właczyc w kanon, nie znaczy oddawac disneyowi

The_Fallen

TAS w porównaniu do filmów z poprzedniej trylogii zarobił mało. Dogadanie się z Marvelem byłoby rozsądne. Mogę się założyć,że 2 część Thora i Kapitana w Ameryce zarobi na poziomie TAS. Nie wspominając o Avengers i IM.

kamilx98

za lokiego thor 2 zarobi wiecej...bardzo popularny si stal....

kapitan ameryka z jakis powodow tez zarobi wieccej

The_Fallen

Dzięki filmowi "Avengers" mnóstwo osób zainteresowało się poprzednimi filmami Marvela i kolejnymi(2 faza). Marvel najbardziej ryzykuje GoG ale i tak powinien się przynajmniej "zwrócić" :)

ocenił(a) film na 7
kamilx98

Wbrew pozorm GoG ma spore szanse na sukces. Komiks ostatnimi czasy wystrzelił jakościowo (w najbliższym czasie Gaiman zacznie w nim maczać palce;), z tego co wiem ma niemałe grono wielbicieli i daje do dyspozycji alternatywną grupę bohaterów.

The_Fallen

Nie umiesz pisać.

The_Fallen

oby tak było jak piszesz uniwersum marvela bez spider-man to już nie to samo :)

wort801

niom

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

noo spiderman to jedna z najbardziej sławnych postaci z marvela i ogólnie superbohaterów może się dogadają i dołączą spidera do drużyny ;__;