PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211577
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

rząd będzie miał pewne wątpliwości co do Avengers...... będzie bał się ich jako grupy i tego, że mogą być znów
niestabilni jako drużyna..... w tym celu tworzy cyborga z ciała zabitego żołnierza walczącego w Afganistanie..... tak
powstanie samomyśląca istota ULTRON.... początkowo wszystko będzie zgodne z planem, ale coś się stanie......
ULTRON bedzie chciał odpłacić ludzkości za zło, które mu wyrządzono na wojnie..... będzie miał żal do rządu Ameryki o
przywrócenie go do życia w "innym ciele"..... rozpęta się piekło i tylko odsunięci mściciele będą go w stanie pokonać....
ale nie sami........ pomoże im w tym pewne rodzeństwo, które zostanie na końcu włączone w poczet Avengers..... bedą
też walczyć z Baronem von Stuckerem, który stanie się niejako panem i mistrzem ultrona i z którym Rodgers będzie miał
porachunki- śmierć von Stuckera wymazałaby HYDRĘ z historii wojny

mati1991_filmweb

Tylko dziwne, bo to ma Stark zbudowac Ultrona ...

mati1991_filmweb

Ultron nie był nigdy cyborgiem, lecz stworzoną od podstaw maszyną.

ocenił(a) film na 7
Peeves

Ultron nawet nie jest maszyną ;)
Ultron to sztuczna inteligencja, program, wirus komputerowy nie potrzebujący do funkcjonowania konkretnej maszyny, za to mogący swobodnie zmieniać "nosicieli" i przejmować kontrolę nad różnymi maszynami.

Dealric

Punkt dla Ciebie.

mati1991_filmweb

Nie... mogę... przestać... kropkować...

Mangel

nie musisz tego pokazywać :D

ocenił(a) film na 10
mati1991_filmweb

Ultron cały będzie robotem. To co napisałaś to prędzej fabuła robocopa

mati1991_filmweb

ale panowie..... to moje osobiste przemyślenia..... nie ma co gdybać czy to będzie prawdziwe czy nie...... ja sam niezbyt daje wiary temu opisowi na filmweb

ocenił(a) film na 7
mati1991_filmweb

To nie dajesz wiary, a jednocześnie piszesz, że tak będzie? Twój opis to kompletny nonsens.

Dealric

to moja fabuła..... każdy pisze co się mu podoba..... może napisz swoją to chętnie ocenie

ocenił(a) film na 7
mati1991_filmweb

I każdy pisząc coś jednocześnie zgadza się na to by inni wystawiali jego dziełu opinie.
Mi starczy, że znam oryginalną historię Ultrona i bliźniaków w avengers, nie muszę nic sobie do tego wymyślać, co najwyżej martwić jak bardzo je zmodyfikują...

Dealric

dobra..... nara...... cześć