rząd będzie miał pewne wątpliwości co do Avengers...... będzie bał się ich jako grupy i tego, że mogą być znów
niestabilni jako drużyna..... w tym celu tworzy cyborga z ciała zabitego żołnierza walczącego w Afganistanie..... tak
powstanie samomyśląca istota ULTRON.... początkowo wszystko będzie zgodne z planem, ale coś się stanie......
ULTRON bedzie chciał odpłacić ludzkości za zło, które mu wyrządzono na wojnie..... będzie miał żal do rządu Ameryki o
przywrócenie go do życia w "innym ciele"..... rozpęta się piekło i tylko odsunięci mściciele będą go w stanie pokonać....
ale nie sami........ pomoże im w tym pewne rodzeństwo, które zostanie na końcu włączone w poczet Avengers..... bedą
też walczyć z Baronem von Stuckerem, który stanie się niejako panem i mistrzem ultrona i z którym Rodgers będzie miał
porachunki- śmierć von Stuckera wymazałaby HYDRĘ z historii wojny
Ultron nawet nie jest maszyną ;)
Ultron to sztuczna inteligencja, program, wirus komputerowy nie potrzebujący do funkcjonowania konkretnej maszyny, za to mogący swobodnie zmieniać "nosicieli" i przejmować kontrolę nad różnymi maszynami.
ale panowie..... to moje osobiste przemyślenia..... nie ma co gdybać czy to będzie prawdziwe czy nie...... ja sam niezbyt daje wiary temu opisowi na filmweb
To nie dajesz wiary, a jednocześnie piszesz, że tak będzie? Twój opis to kompletny nonsens.
I każdy pisząc coś jednocześnie zgadza się na to by inni wystawiali jego dziełu opinie.
Mi starczy, że znam oryginalną historię Ultrona i bliźniaków w avengers, nie muszę nic sobie do tego wymyślać, co najwyżej martwić jak bardzo je zmodyfikują...