Zależy ale w media mark miesiąc temu kupiłem Kapitan Ameryka zimowy żołnierz na dvd edycje 1 płytową za 14 złotych 99 groszy, a kosztowało 39 złotych Iron Man 3 w media marku jak byłem ostatnio kosztował 7 złoty bez grosza oczywiście nowa
Czyli po premierze koło 40 złotych? A wersja reżyserkska też jest czy jak z nią? bo bedzie wersja reżyserka chyba?
Ale chodzi ci o czas ultrona? Jeszcze nie ma na dvd ale w dniu premiery będzie kosztować 39 złotych zapewne.
Nie wiadomo nic o reżyserskiej film dopiepo jest w kinach.
no o czas ultrona ;> wiem że dopiero w kinach ale ciekawi mnie ile wycieli i temu pytałem bo podobno film na pocztaku miał 3 godziny wiec no ;>
w media masz IM3 za 9 zł
Avengers około 15 zł
Cap 1 chyba za 20
Cap 2 za 29,99
oczywiście chodzi o DVD
a ostatnio upolowałem Capitana 1 na BluRay w 3D za 29 zł, Avengersów 1 w 3D za 40 zł
Thora 1 i 2 za 49 zł i wszystkie Irony po 29 zł
Pozdrawiam M
a co to media masz?
chyba media mark
Captain America Winter Solider kosztuje już 29,99 złotych ? ale miałem szczęście w media mark właśnie miesiąc temu kupiłem za 14 złotych 99 groszy :) Avengers po 15 muszę kupić :)
No media markt heheh
Nie chciałem ich reklamować
na Avengersów musisz trafić - teraz ceny mogli podnieść bo premiera dwójki
Ja ogólnie wymieniam wszystko na blu - oczywiście Marvel'owe filmy
spoko ja tam kupuję dvd :) i Zimowego Żołnierza na dvd kupiłem ponad miesiąc temu w media mark za 14,99 złotych była okazja :) z zakupu jestem zadowolony
ja bym chętnie polował na Marvelów z extrasami i/lub wersją reżyserską, ktoś wie gdzie najtaniej takie wersje kupię?
Hej
Nie słyszałem o wydaniach reżyserskich filmów Marvela ale na blurejach masz dodatkowe sceny , wycięte lub nie wykorzystane.
Ja upolowałem już wszystko BR i kupowałem to w media markt- czasami warto wydać kilkanaście zł więcej i mieć wersje BR. Często łażę do nich i jak są ostatnie sztuki to zagaduje o rabaty . Ogólnie kupuje w media markie przez neta i można wyłapać filmy z CDP.pl taniej niż z galapagosa a i trafia się odwrotnie. Warto poszukać. Zupełnie nie polecam Empiku chyba ze masz znajomości w sklepie to nawet 25% można dostać zniżki.
IM3 na dvd w media markicie był ostatnio za 4zł
Marcin
Avengers: Czas Ultrona na DVD w wersji książkowej będzie 18.09.15 za 29.99 wydanie specjalne z plakatem za 69.99.
Blue-ray 89.99, Blue-Ray 3D 119,00 , Blue-ray Steelbook 139,00. Pamiętajcie że ceny mogą się różnic w zależności od sklepów.
Co do wydania DVD książkowego nie jest pewne ale powinno się potwierdzić do połowy Ścierpienia na stronie dystrybutora "Galapagos" jak by go nie była cena będzie oscylować w granicach 49.99.
bycz pliz, wersja z napisami od teraz jest już od 3,99zł :D na filmyhd net/1080p/napisypl_/13500-avengers-czas-ultrona-avengers-age-of-ultron-201510820 p-napisy-pl-web-dlx264ac3-evo.html