Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195343
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry
ocenił(a) film na 4
Sanneya

w sumie przeczytanie kilku wątków rozwiałoby Twoje wątpliwości.
Nie widzę u Ciebie ocen dotyczących filmów MCU, więc nie wiem.
Jest to jeden z najgorszych (wg. mnie i wielu) filmów z serii mcu, więc nie polecałbym. Ale i tak trzeba to zobaczyć , żeby zakończyć tą serię i tyle.
Ja pierwszy raz żałowałem wydania pieniędzy na film z MCU, a to się nie zdarzało.

wizi38

Wiesz co, chyba sobie pomyliłam ten film ze Strażnikami z Galaktyki

ocenił(a) film na 10
Sanneya

facepalm

Himiteshu

Jeśli komuś tym poprawiłam humor, to spoko:-D Marvel to nie moja bajka, ale czasem lubię obejrzeć sobie coś. Strażnicy Galaktyki bardzo mi się spodobali:-P I pamietaj, nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi

ocenił(a) film na 10
Sanneya

Możliwe :)

ocenił(a) film na 4
Sanneya

Ale wiesz, że Ci strażnicy to trochę czasu tam zajmują :)

ocenił(a) film na 2
Sanneya

Jeżeli nie wiesz co się dzieje, to tym bardziej odradzam. Akcji, a zwłaszcza tej dobrej tam jak na lekarstwo, a 3h trzeba siedzieć. Na początku niepotrzebna drama która nic nie buduje, głupie cringe-owe dowcipy, potem 2h to fan serwis, a 3h to zwieńczenie z czego walka to marny nie warty siedzenia 3 godziny dowcip. Dodaj do tego popsute charakterem postacie, fabułę kompletnie bez sensu i mega-przewidywalność i masz 10/10 wg. ludzi którzy kochają Marvelek. Ale ty się pewnie nie znasz tak jak ja, bo nie czytasz komiksów. Swoją drogą te komiksy to dopiero musi być badziew skoro dla nich tak słaby film jak Endgame jest 10/10

jeloneq7

Acha, to chyba sobie podaruję :-pObejrzę na emeryturę :-p Jak mi szkoda czasu nie będzie.

ocenił(a) film na 10
Sanneya

Głupie pytanie :)