Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195312
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Myślałem że będzie to dużo lepiej wszystko rozwiązane a tu jakieś dyrdymały .. do poprzedniej cześci nie ma startu. Wtedy były złożone walki, planety, widoki, pieknie ujęte moce itd itp. coś pięknego a tutaj mamy czegoś takiego może 20%. Po prostu bardzo przeciętny film, któremu należy dać 6/10 bo tamtej części spokojnie 9/10. To cud że przebił kasowo choć minimalnie Avatara .. zapewne jakby film był lepszy to by dobili do 3.5 miliarda bo po pierwszej cześci każdy spodziewął się przefajerwerków i gdyby ludzie się nie zawiedli na tej cześci to hohoho : >

ocenił(a) film na 9
marianzestawow

Spałeś w jaskini przez ostatnie lata czy co?

ocenił(a) film na 6
_Redziak_

oglądałem wszystkich avengersów około 10-15x każdy (na telewizorze oled, coś pieknego), każdy był świetny a infinity genialne, zawsze coś się ciekawego, nowego działo i miało to jakieś ręce i nogi. Tutaj nie ma po części ani rąk ani nóg. Ta część jest jakby wykastrowana ze swojej wielkości : > Dwa dni temu oglądnąłem blu ray ripa i na prawdę nie wygląda to zbytnio. Za dużo tutaj jest inności, momentami przypomina telenowelę a nie film o bohaterach którzy są najtęższymi i najwardszymi osobistościami we wszechświecie, przynajmniej tak było do tej pory (z malymi wyjatkami oczywiscie).

ocenił(a) film na 9
marianzestawow

Nah, i tak się zbytnio nie zgadzam.
Po prostu wiedz że ogólnie film nie zawiódł publiki (poza wyjątkami jak zawsze) i gdyby nie ciepłe przyjęcie to ten film zapewne by się do Avatara nie zblirzył.

ocenił(a) film na 4
marianzestawow

Jeśli miałeś na myśli Infinity War - owszem, Endgame to film o kilka poziomów niżej na praktycznie każdej płaszczyźnie.

ocenił(a) film na 6
escapee

co tu dużo mówić, zabrakło innowacyjności, bez tego nie ma zbyt wiele, na innowacyjności zarabia się rkocie, co prawda ten film sporo zarobił ale przeciez Avatar jest 10 lat mlodszy (wiadomo to dzieki 3d itd) . Ta czesc po tak zakocnzonej Infinity powinna zarobić nawet 2x więcej ... no ale tragedii nie ma, da sie żyć, ale bez Stana Lee to kto wie co będzie, może takie dyrdymały właśnie, aż ktoś pojdzie po rozum do głowy : >