PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=790542}

Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 190 tys. ocen
8,0 10 1 190457
7,1 75 krytyków

Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Hey czy tylko mi umknął moment zniknięcia Gomorry? Byłem tak podekscytowany i dopiero pod koniec zauważyłem że nie ma jej na pogrzebie a w statku Quill szuka jej we wszechświecie. Ktoś coś?

andrea_paolo_nigro

W momencie, w którym Stark pstryknął rozpłynęli się wszyscy, którzy przybyli z innej linii czasowej (np. Thanos), więc wydaje mi się, że z tego powodu zniknęła też Gamorra.

MrsImpatient

Trochę mi nie pasuje chronologia. Najpierw Gamorra współpracuje z Thanosem, potem zostaje złożona w ofierze. To w jakim czasie była członkiem Strażników Galaktyki?

andrea_paolo_nigro

Gamora w ogóle tych ludzi nie zna. To Gamora z czasów przed filmami ze strażników. Po co miała tam być.

Btw. a Nebula była na pogrzebie Starka?

lisinio

Masz racje Draxa chyba tez nie bylo ale chodzi mi o ten fakt ze w koncowej sekwencji nie ma jej na statku juz z cala ekipa. Mimo ze to "inna" Gamora powinna juz się chyba tam znalezc. Ale chodzi mi o sam fakt ze po prostu znika bez zadnego wyjasnienia. Wiem ze moze to drobny szczegol ale akurat mnie zlapal i sie zastanawialem czy czegos nie ominalem

andrea_paolo_nigro

Już nic nie pamiętam :D Pewnie dziury fabularne.

-czy strażnicy byli na pogrzebie? Jeśli nie to zwinęli się po akcji i gdzieś czekali aż Thor się nagada z Valkirią.
-czy Nebula była na statku strażników? Jeśli nie, to może zawinęła się (czym?) z Gamorą.

lisinio

Na pogrzebie była cała ekpia ( wlasnie podejrzalem )

Wiec zakladamy ze ma to duze znaczenie dla Straznikow 3 i w sumie ma to sens zakladajac ze pojawi sie Adam z moca kamienia duszy. Szykuje sie powrot "oryginalnej" Gamory?

andrea_paolo_nigro

Hm faktycznie, ale bez Gamory. Albo serio też wyparowała, albo nie znała Starka więc nie poszła a na statku sobie gdzieś tam siedziała.

Co do powrotu.. trochę to już byłoby naciągane, to Czarną Wdowe może przy okazji też? Średnie :)

lisinio

Strażnicy byli. Na pogrzebie był Drax i była też Nebula.

andrea_paolo_nigro

Sodoma i Gamora.