Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195286
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Nie wiem kto wpadł na pomysł, żeby uśmiercić Starka!!! Dlaczego, się ja pytam?! Co by komu szkodziło żeby faktycznie był ten happy end?! Że to nie modne i trendi jest uśmiercać głównych bohaterów?! Gorzej naprawdę nie można było tego rozegrać, koniec serii zjeba*y jak X-men...

maua_5

Tak się nie robi, to nie zmienia się fantastycznej postaci w grubego alkoholika z którego można się nabijać do woli. Myślałem że umrę od cringe'u. Szkoda że Kapitan nie dostał piwnego brzucha, ale by było zabawnie boki zrywać.

ocenił(a) film na 8
Fass_

Zgadzam sie, Stark wielokrotnie prawie ginął, stracił rodziców, znalazł rodzine, córke miał itd, to go zabili, zeby film był mocniejszy, zamiast dać honorową śmierć Thorowi i Hulkowi (których ośmieszyli).

szalonasupermenka

No też mi się wydaje, że trafiło na nie tego co trzeba, zwłaszcza w kontekście przyszłości uniwersum. Iron Man nie miał jeszcze szansy walczyć z Mandarynem, miał w sumie najwięcej do stracenia (bo jako jedyny w miarę stanął na nogi) no i mógł być w dalszym ciągu ważną postacią dzięki swojemu genialnemu umysłowi.

Zgadzam się z Thorem i Hulkiem. Pierwszego zgnoili i z najsilniejszego Avengersa zrobili comic relief, a drugi wyglądał jak niepełnosprawny umysłowo. Mocno średnie CGI też miało na to jakiś wpływ.

ocenił(a) film na 8
Fass_

Nie wiem dla mnie ten Hulk to starsznie sztucznie wyglądał w całym filmie. Mi podobało się jak zmieniał w tego Hulka, taki smaczek do filmu ..