Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195312
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Właśnie jestem po mini maratonie, film jak dla mnie rewelacyjny, brakuje cameo Stana, to na pewno, o tym że ktoś odejdzie i będzie to Stark, było już nie raz mówione ale miałem nadzieję, że tak się nie stanie, Natasha, hmm, ciekawi mnie teraz w jakiej linii czasowej będzie osadzony o niej film, skoro też zginęła. Zwróciłem jeszcze uwagę na jedno, jak zbierali kamienie, to dwie osoby, Hulk i Klint, miały w rękach kamienie nieskończoności i nic im się nie stało, a Quill ledwo wytrzymał jak dotknął kamień w GOG.

ocenił(a) film na 9
tasmankrk

Było cameo Stana Lee. Gdy Stark i Kapitan cofnęli się do 1970. Stan przejechał obok bazy wojskowej krzycząc „Make love, not war”.

tasmankrk

stan przejezdzal przed bazą wojskową w latach 70

ocenił(a) film na 9
tasmankrk

Tylko fioletowy kamień miał niszczyielką moc, a ten był zamknięty w specjalnym ustrojstwie :)

ocenił(a) film na 10
KickSter

No to wyjaśnione, zawsze mi się wydawało, że nie każdy może je trzymać, nie wiem dlaczego.
Co do Stana, to musiałem pominąć ten fakt, ale aż zobaczę jak będę oglądał kolejny raz film :)

tasmankrk

Co do Romanov, może będzie to prequel, a wtedy Endgame nie ma wpływu i linia czasowa zostaje ta sama.