Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195286
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Skoro Strange z jednym kamyczkiem mógł sprawdzić w ilu przyszłościach pokonują Thanosa. To czemu Thanos tego nie sprawdził mając całą rękawice kamieni?

ocenił(a) film na 8
Pan_Tonima

Dlatego że był zbyt zajęty pozbycia się świata. Poza tym nie wypadł na to tak sądzę

ocenił(a) film na 8
roman876

*wpadł

roman876

Czyli co? Avengersi jako superbohaterowie, są super -przewidujący -ynteligentni, ogólnie wymiatają. A Thanos, jako nie superbohater pół(a może cały)debil. Dobrze rozumiem? Szkoda, bo z tego całego śmiesznego mcu, jest najlepszy.

Tak żeby było jasne. Wkur*** mnie tego typu produkcje. Obejrzałem parę filmów, Poza "Dr Strange" żadnego w całości. Część na przewijaniu, część wyłączałem wciągu pierwszych 30 min. Całe szczęście na żaden nie wydałem ani grosza, bo bym sobie chyba tą rękę odgryzł, którą za coś takiego bym zapłacił

ocenił(a) film na 10
Pan_Tonima

Zazwyczaj arcywrogowie są mniej inteligentni albo mają jeden cel tylko - anihilację, chaos lub zabicie kogos. Superbohaterowie patrzą w przyszlosc, potrafią sie poswięcić

Himiteshu

Sarkazm, to był sarkazm. Nie zes**** się z podniety.

ocenił(a) film na 10
Pan_Tonima

A ktoś Ci każe to oglądać?

Himiteshu

Nie, nie każe. Padłem ofiarą impotentów intelektualnych podniecających się filmami marvela. I już wiem że od tego gó**** trzeba się trzymać z daleka.

użytkownik usunięty
Pan_Tonima

co ty tak z tym podniecaniem, dopiero poznales to slowo?

ocenił(a) film na 10
Pan_Tonima

Bo Thanos to nie Strange :P

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Jaka nienawiść xD Teraz jeśli przyznajesz się do oglądania tych filmów nie masz życia. Od razu obelgi