Zastanawia mnie to czy w A4 jedynym przeciwnikem będzie Thanos; zrobił on już to co zapowiedział i wydaje mi się że nie będzie miał po co walczyć chyba że zostanie zmuszony. I tu nasuwa się pytanie kto może zostać nowym przeciwnikiem Avengers o ile taki będzie?
jeśli ktoś zadaje głupie pytanie oglądając film , to dostaje taka samom odpowiedz , mama musi być z cb dumna :)
Jakoś kolega niżej potrafił normalnie odpowiedzieć.
Nie rozumiem, dlaczego pytanie autora było głupie. Raz, że mógł nie zauważyć wstawki pt. "Thanos will return", a dwa: przedstawił całkiem solidną argumentację, bo Thanos osiągnął już swój cel i nie ma powodu, aby dalej naprzykrzać się Avengersom :). Więc głupia jest jedynie twoja odpowiedź.
I co moja kochana mamusia ma do tego?
Daje przykład Thanos zniszczył pół wszechświata , nie ma pyłowy bohaterów wiec reszta mówi sobie dobra stało się rozchodzimy się jak nigdy nic i czekamy na następnego , to jest bezsensu o i to wezwanie kogoś o pomoc ( kapitan Marvel ) powinno zaświeci ci się lampka to chyba tak się nie skończy . Ja mu nie dałem żadnej rady tylko napisałem zęby jeszcze raz obejrzał film jak nie zrozumiał , w filmie jest wyraźnie pokazane ze na jednej walce się nie skończy , no musi być z cb dumna ze bronisz ludzi , a tak po za tym nawet go nie obraziłem :)
Ach, wielkie dzięki za rozjaśnienie tej kwestii! Hm, a wziąłeś może pod uwagę JAK ta garstka odnajdzie Thanosa? Co, będą sobie skakać z Thorem po wszystkich planetach itd., aż w końcu im się poszczęści? Dlatego też pomysł z drugim antagonistą nie jest taki głupi, bo gigant raczej nie przyjdzie do nich na zawołanie.
Ta, bo koleś nie ma co robić jak latać co chwila do kina na ten sam film. Naprawdę nie rozumiem, po jakie licho udzielasz podobnych odpowiedzi, kiedy nie mają one żadnej wartości merytorycznej. Czasem lepiej jest po prostu sobie odpuścić.
A czy nazywanie czyjegoś pytania głupim, nie czyni z marszu jego autora idiotą?